Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

POHODOVÉ ZAKONČENÍ PRÁZDNIN S OSVĚŽUJÍCÍMI KOKTEJLY S WHISKY

POHODOVÉ ZAKONČENÍ PRÁZDNIN S OSVĚŽUJÍCÍMI KOKTEJLY S WHISKY

31. 8. 2017 - Vychutnejte si poslední hřejivé paprsky v dobré společnosti Johnnieho Walkera. Hravé a jednoduché drinky učiní příchod podzimu příjemnější!

 

 

 

 

 

 

JOHNNIE WALKER RED LABEL & GRAPEFRUITE

Voňavé grapefruity a pomeranče se řadí mezi superovoce plné vitamínů, které vás doslova nakopnou energií. Vyzkoušejte ho v kombinaci s nejoblíbenější skotskou whisky.

Hedvábné tóny alkoholu jemně utlumí kyselost grapefruitů a dohromady vykouzlí neodolatelnou pochoutku, kterou bude chtít okusit každý. Přivítejte s přáteli přicházející podzim s koktejlem barvy spadaného listí a dokonalou citrusovou vůní.

 

Na jednu porci budete potřebovat:
50 ml Johnnie Walker Red Label
120 ml grapefruitového džusu

Jak připravit:       
Do vysoké sklenice si připravte led. Postupně přidejte odměřenou dávku whisky a grapefruitový džus. Obsah sklenice dobře promíchejte a můžete podávat.

 

 

03604-jw-red--pomelo_36614935011_o.jpg

 

 

 

 

SCOTCH & LEMONADE

O pravé skotské se říká, že se má pít pouze čistá. Zcestovalí znalci ale vědí, že to není vůbec pravda. Po celém světě najdete plno receptů, jak tento sametový nápoj dokonale namíchat.

 

Vyzkoušejte jednoduchý koktejl i vy a oslavte konec léta v velkém stylu. Rafinovaný mix nakyslé citronové limonády a hedvábné whisky se k tomu přímo vybízí.

 

Co budete potřebovat:
115 ml Johnnie Walker Red Label        
175 ml citronové limonády
citron na ozdobu    


Jak připravit:

Abyste předešli přehlcení chutí, dejte si pozor na správné dávkování. Náležitě odměřenou dávku whisky smíchejte v doporučeném poměru s citronovou limonádou. Hotový koktejl podávejte ve sklenici naplněné ledem a ozdobené plátkem citronu, kterým pro ozvláštnění můžete drink zastříknout.

TIP:
Pozvedněte váš koktejl na vyšší úroveň a místo kupované limonády použijte domácí citronádu. Postačí na ní šťáva z citronů, voda a cukr. Ingredience navíc můžete kombinovat podle své chuti. Sami tak ovlivníte, jak kyselou nebo sladkou limonádu budete mít.

03604-jw-red--lemonade_36707455036_o.jpg

 

 

Zdroj: Miriam Růtová, account assistant

Ilustrační foto: Pixabay


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz