Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PEČENÉ KUŘECÍ VÝROBKY BEZ ÉČEK

PEČENÉ KUŘECÍ VÝROBKY BEZ ÉČEK

29. 9. 2017 - Při koupi masných výrobků už většina zákazníků podrobně zkoumá uvedené údaje na etiketě. Zajímá je především obsah masa a množství přidaných chemických látek.

Ty sice prodlužují trvanlivost a vylepšují vzhled výrobků, zároveň ale mohou dlouhodobě zatěžovat lidský organismus.

03664-Pecene_kureci_vyrobky_bez_E_od_DZ_Klatovy.jpg

Drůbežářský závod Klatovy uvádí na trh novinku do řady svých hotových tepelně opracovaných výrobků bez přidaných E. Poprvé na českém trhu startuje projekt Pečené kuře.

Nové produkty Drůbežářského závodu Klatovy, druhého největšího zpracovatele kuřecího masa v České republice, pocházejí z kuřat výhradně z českých chovů. Jsou tepelně opracované a lze je tedy ihned po rozbalení konzumovat za studena, nebo je stačí rozpéct v obyčejné nebo mikrovlnné troubě. Navíc neobsahují žádné chemické konzervanty, antioxidanty, stabilizátory a barviva.

03664-Kureci_prsa_pecena_bez_E_-_navrh_servirovani.jpg

 

Zdroj: Daniel Sommer, Account Executive, www.crestcom.cz, redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz