Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA - CYKLOSTEZKY NA UHERSKOHRADIŠŤSKU BYLY 7. 10. SYMBOLICKY UZAVŘENY

NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA - CYKLOSTEZKY NA UHERSKOHRADIŠŤSKU BYLY 7. 10. SYMBOLICKY UZAVŘENY

12. 10. 2017 - První říjnová sobota nalákala zhruba 450 účastníků, kteří v podzimním, téměř „aprílovém“ počasí přijeli uzavřít 7 cyklostezek a 2 pěší trasy na Uherskohradišťsku.

Na stezky se v dopoledním slunečném počasí vydali účastníci z celé České republiky a ze Slovenska, těší nás účast cyklistů z daleké Chrastavy nebo Sloupu v Čechách, již tradičními účastníky jsou cyklisté z Prahy, Brna, Ostravy a spousty dalších měst.

Ze Slovenska k nám přijeli např. ze Staré Turé, Myjavy nebo Liptovského Hrádku. Stoupající zájem o akci sledujeme také u domácích příznivců z celého regionu. Nejvíce cyklistů se vydalo na trasu Muškátu moravského, k dalším oblíbeným trasám patřila stezka Rulandy bílé, Velehradská stezka nebo trasa Dolním Poolšavím, na kterou se vydala početná skupina z cyklooddílu Mrlínek, jehož členové patří k pravidelným účastníkům této akce.  Příznivci pěší turistiky se vydali poznávat krásy na Staroměstskou nebo Sadskou stezku.

Většina účastníků na svých trasách lehce zmokla, někteří přečkali déšť při příjemném posezení ve sklepech a přijeli na odpolední program, ve kterém vystoupily děti ze souboru Kunovjánek, FS Handrlák, CM Čarapa a Old Stars Hradišťan, s malým zpožděním. Proběhlo losování tombol pro dospělé i děti o hodnotné ceny, které věnovali partneři akce.

Podzimní část 12. ročníku NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA uzavřela jak cykloturistické trasy Slovácka, tak i cyklus akcí KRAJEM VÍNA 2017 na Moravských vinařských stezkách.

 

Zdroj: Bc. Hana Patková, Městské informační centrum

 

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz