Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DRUHÝ ROČNÍK MĚSTSKÝCH DÝŇOVÝCH SLAVNOSTÍ JE ZA DVEŘMI!

DRUHÝ ROČNÍK MĚSTSKÝCH DÝŇOVÝCH SLAVNOSTÍ JE ZA DVEŘMI!

12. 10. 2017 - Povedená akce se koná 14.10. na Malé Americe a to za každého počasí! K dispozici budou vnitřní a vnější prostory.

Začíná nová éra! A čeho? Přece našich dýňových slavností. Letos jsme obstarali odbornou porotu, která bude hodnotit soutěžní menu restaurací.

Mezi soutěžní restaurace jsme nominovali
* Burger bar brno
* Restaurace na Chatě
* Dobroty od Loďky
* Restaurace u zajíčků

To se bude skládat z polévky, hlavního chodu a dezertu a to vše s použitím dýní. Restaurace budou mít za úkol zaujmout jak Vás tak i porotu. V popředí poroty bude Petr Erin Kováč, který je prezidentem Culinary Clubu v ČR, Zlatý kuchař - volba veřejnosti, člen World MasterCher Society a v neposlední řadě moderátor tv pořadu Život z pánve.

Po jeho boku najdete Kateřinu Zůbkovou, kterou jste jistě viděli v pořadu MasterChef Česko, David Andrysík a nebo Michal Hájek!

03691-mestske-dynove-slavnosti.poster-A3-final.indd-1.jpg

Kromě soutěžních restaurací se na Vás těší podniky jako je například Funky Donuts nebo Skog kitchen! Vaše mlsné jazýčky určitě potěší i něco sladkého na zub. A co když bude zima? V tom případě se zastavte na vynikající kávu u Popupuli baru. Pokud je libo něco ostřejšího, budeme pro Vás mít i lahodný svařák.

Pro děti, ale i dospělé, bude nachystán tradiční dětský koutek. Zde si budete moci ozdobit perníčky, malovat na zeď nebo si vytvořit lampičku.

Tu můžete použít na lampionový průvod, který bude začínat v 18 hodin z denisových sadů. Od 17 hodin tam na Vás bude čekat náš popupuli bar s teplými nápoji.

A pozor! Připravili jsme pro vás 1000kg dýní na dlabání! Tak co, kdo vyhraje?

 

Zdroj: Tým FoodPark, www.foodpark.cz

Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz