Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Klenoty pohraničia a Region Tour Expo 2012 v Trenčíně

Klenoty pohraničia a Region Tour Expo 2012 v Trenčíně

21. 4. 2012 - TRENČÍN - výstavisko EXPO CENTER a.s. v Trenčíne v spolupráci s odbornými garantmi- Slovenskou agentúrou pre cestovný ruch (SACR) a českou centrálou cestovného ruchu CzechTourism vyhlásili cezhraničnú súťaž „Klenoty pohraničia/Klenoty příhraničí“.

Tri slovenské a tri české pohraničné kraje (Trenčiansky, Žilinský, Trnavský a Zlínsky, Moravskoslezský a Jihomoravský) nominovali do súťaže svoje štyri najväčšie klenoty. Sú medzi nimi jedinečné hrady, skanzeny, múzeá, prírodné krásy a kultúrne pamiatky. O víťazovi rozhodne internetové hlasovanie na web stránkach zúčastnených krajov, organizátora a garantov súťaže. Výsledky súťaže budú slávnostne vyhlásené 10. mája 2012 na Trenčianskom hrade.

Klenoty pohraničia/Klenoty příhraničí sú súčasťou sprievodného programu 1. ročníka výstavy cezhraničného cestovného ruchu regiónov SR a ČR - Region Tour Expo 2012 v Trenčíne, ktorá sa bude konať od 10. do 12. mája. Výstava vytvára platformu na prezentáciu destinácií a produktov cestovného ruchu v slovenských a českých prihraničných regiónoch, prezentáciu zaujímavostí, pamiatok, gastronómie a širokých možností príjemného strávenia voľného času a dovolenky.

Link na hlasovanie: http://www.kudyznudy.cz/24klenotu.aspx

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz