Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PRAGUE BAR SHOW 2017

PRAGUE BAR SHOW 2017

26. 10. 2017 - Prague Bar Show se již blíží a nám zbývá představit vám ještě domácí řečníky.

Sedmý ročník Prague Bar Show zahájí Miloš Danihelka se svým seminářem Z kolika odrůd může být champagne? Pokud si myslíte, že pouze ze tří, pak byste si tento seminář neměli nechat ujít. Během prvního dne akce se představí také Ondřej Kobza, který prozradí, jak kavárny vstupují do veřejného prostoru, kreativní ředitelka značky Brokis Lucie Koldová, která poradí, jaké osvětlení zvolit do podniku, či Nikol Skočíková z agentury Socialsharks, jejíž prezentace se zaměří na on-line marketing. Ve středu se můžete těšit na kouče Jaroslava Homolku, fotografa Františka Ortmanna či Adama Matušku. V rámci Coffee Professional Boutique se představí například Terezka Balá, která se ptá: „Kam nás zavedla třetí vlna?“ Ondřej Hurtík pohovoří o naturální renesanci a Petr Mrázek ze společnosti illy si připravil téma Ekonomika úspěšné kavárny a restaurace.

 

03720-14700936_967891386650381_5935171128759969732_o.jpg

 

Součástí programu Prague Bar Show je i několik panelových diskuzí. V Coffee Professional Boutique bude Michal Molčan se svými hosty (Miloš Danihelka, Ondřej Hurtík a Jiří Sládek) řešit, jak komunikovat kvalitu. V Malém sále po oba dny proběhnou panelové diskuze na téma trendy a budoucnost pivovarnictví, které bude moderovat Jiří Stehlíček, zakladatel Aliance P.I.V. Jeho hosty budou Libor Vávra (Staropramen), Adam Matuška (Pivovar Matuška), Martina Šmírová (Aurosa), Josef Krýsl (Beer Factory) a další. Na Barlife Main Stage v úterý 31. října proběhne panelová diskuze o sběratelství a investičním alkoholu s Michaelem Tretterem, majitelem baru Tretter‘s a Gallery Spirit Shopu, Václavem Routem, majitelem whisky klubu Whisky & Kilt, Zdeňkem Kortišem, majitelem baru Black Stuff Irish Pub v Olomouci, a sommelierem Jakubem Přibylem. Ve středu se Štěpán Neubauer, koordinátor SCAE (Speciality coffee association of Europe) v České republice, Ivo Moravec, generální ředitel Espresso s.r.o., Jakub Schwarz, Sales Horeca Manager Nespresso, a Michal Křižka (Café Art) zamyslí nad budoucností kávy v cocktail barech a restauracích. Panelovou diskuzi moderuje Michal Molčan.

Kompletní harmonogram a detailní popis seminářů najdete ZDE.

 

Zdroj: Alice Chalupská, www.praguebarshow.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz