Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

LEADERS IN HORECA - O NEJNOVĚJŠÍCH TRENDECH A NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH STRATEGIÍCH

LEADERS IN HORECA - O NEJNOVĚJŠÍCH TRENDECH A NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH STRATEGIÍCH

3. 11. 2017 - Leaders in HORECA Summit je jedinou událostí v regionu, která spojuje klíčové osobnosti na trhu s potravinami.

Podle společnosti Technomic, konzultační firmy pro potraviny založené v USA, v roce 2016 spotřebovali konzumenti ve stravovacím průmyslu 2,7 bilionu dolarů ve světovém měřítku – z toho 29 % v Severní Americe a 24 % v Evropě. Vzhledem k tomu, že průmysl roste a stává se skutečným globálním trhem, trendy, které se objevují na trzích, jako jsou USA, Spojené království nebo kontinentální Evropa, se začínají rozšiřovat na trzích po celém světě, a zatímco některé odliš- nosti se vyskytují v detailech, šírší trendy jsou globální.

03736-horeca_pic_2.jpg

Od změn v potřebách spotřebitelů až po inovativní technologické koncepty, od zvyšující se konkurence až po řešení potíží s rostoucími náklady, vám Leaders in HORECA pomohou udržet si potřebný přehled o nejnovějších trendech a nejúspěšnějších strategiích, jak zvýšit své příjmy a uspokojit poptávku spotřebitelů.

Leaders in HORECA Summit je jedinou událostí v regionu, která spojuje klíčové osobnosti na trhu s potravinami, od vlastníků a provozovatelů až po investory a vládní organizace a asociace, od profesionálů F & B až po hvězdičkové Michelin kuchaře, od předních dodavatelů až po nejdůležitější osobnosti, které mohou činit konečné rozhodnutí o nákupu produktů a služeb a tvůrců trendů v tomto průmyslu.

03736-horeca_pic_1.jpg

Summit poskytuje jedinečnou platformu k prozkoumání tržních pohledů na regiony, revoluční koncepce, úspěšné obchodní strategie a řadu obchodních příležitostí. Připojte se k hlavním osobnostem v oboru, abyste mohli sdílet nápady, přinášet inovace a prozkoumat osvědčené postupy z celého světa prostřednictvím vysoce efektivních networkingů, programu zaměřeného na žádané znalosti, kontroverzních diskusí, exkluzivních produktů a ochutnávek, předdomluvených obchodních jednání. Buďte součástí této jedinečné akce!

 

Připojte se k Leaders in HORECA Summit. Více na www.horecacee.com.

 

!!! V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU !!!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz