8. 11. 2017 - Netradiční den zažili studenti i příchozí návštěvníci na znojemské Přímce.
Prvního listopadu zde připravili žáci gastronomických oborů pod vedením učitelky odborného výcviku Pavlíny Doležalové Halloween.
Školní bar se proměnil v čarodějné doupě. Obsluhu bravurně zvládly oživlé mrtvoly. V nabídce byli perníkoví duchové, čokoládové hrobečky nebo vanilkové rašeliniště s jahodovými červy.
Ti odvážnější si pak mohli z nádoby plné zeleného slizu vylovit minci. Za odvahu dostali nějaký pamlsek. Tuto disciplínu si dokonce vyzkoušel ředitel školy Libor Hanzal, který přišel pozdravit a podpořit halloweenskou obsluhu. Na baru blikaly strašidelné dýně, pavouci spřádali své sítě a ve vitríně na zákusky tiše odpočívala lidská ruka.
Zdroj: Mgr. Libor Hanzal, ředitel, www.sousoszn.cz
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.