Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

KONFERENCE TRAVELEVOLUTION CHCE ZMĚNIT MYŠLENÍ V CESTOVNÍM RUCHU

KONFERENCE TRAVELEVOLUTION CHCE ZMĚNIT MYŠLENÍ V CESTOVNÍM RUCHU

8. 11. 2017 - Konference Travelevolution, kterou organizuje platforma Travelbakers a uskuteční se 28. 11. 2017 v brněnském Impact HUBU, si dala za cíl nelehký úkol. Chce změnit myšlení pracovníků v cestovním ruchu.

Jak říká spoluorganizátor Pavel Pichler: „Celý nápad na téma této konference začal při přečtení knihy Odliš se nebo zemři. Zákazníci dnes mají zamotanou hlavu z obrovské nabídky různých produktů a neumějí zjistit, v čem se všechny ty výrobky a služby vlastně liší.

Proto firmy, které nedokážou své produkty výrazně odlišit "umírají". V cestovním ruchu vidíme obrovskou uniformitu komunikace a prezentace a stejně tak i tvorbu produktů. Proto pořádáme tuto konferenci.“

Konference  v rámci 6 prezentací přestaví metody jak se odlišit, jak naleznout své unikum a jak s ním pracovat. Návštěvnici se mohou těšit na přední odborníky z marketingu, kteří své příspěvky uzpůsobí pro potřeby cestovního ruchu. Tematicky bude probráno odlišení se na sociálních sítích, metoda Lean canvas, technické odlišení nebo příklad, jak se odlišuje ve své strategii město Brno.

Konference je určena pouze pro 70 osob a vstupenky jsou k dostání online na www.travelevolution.cz

 

Zdroj: Romana Zboranová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz