Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NA ČESKÝCH VELVYSLANECTVÍCH ODVÁDĚJÍ STUDENTI Z PŘÍMKY DOBROU PRÁCI

NA ČESKÝCH VELVYSLANECTVÍCH ODVÁDĚJÍ STUDENTI Z PŘÍMKY DOBROU PRÁCI

20. 11. 2017 - Střední odborná škola na Přímětické ulici ve Znojmě je zaměřena především na řemesla a služby. Doménou a pýchou této školy jsou její gastronomické obory. Studenti reprezentují školu na domácích a zahraničních soutěžích, kulturních a sportovních akcích a na odborných stážích v tuzemsku i cizině.

O služby šikovných studentů mají dokonce zájem evropská velvyslanectví naší republiky.

„Dlouhodobě spolupracujeme s Velvyslanectvím ČR ve Vídni. Dále jsou to Velvyslanectví ČR v Budapešti a nizozemském Haagu. Jezdíme sem připravovat rauty a společenské akce u příležitosti státních svátků. Především je to Den české státnosti – Svatý Václav (28. září) a Den vzniku samostatného československého státu (28. října). Studenti oboru Hotelnictví a turismus a učni oboru Kuchař – číšník zde vaří a obsluhují. Je to pro ně obrovská zkušenost,“ vysvětluje Bc. Martin Benda, učitel odborného výcviku.

Touto zkušeností prošlo letos asi patnáct studentů. Za jejich práci jim počátkem listopadu poděkoval ředitel školy Mgr. Libor Hanzal.

„Pozval jsem vás všechny, abych vám poděkoval za kvalitní práci, kterou odvádíte. Děkuji, že šíříte dobré jméno školy v zahraničí a zároveň také reprezentujete město Znojmo. Vaší práce si skutečně vážím. A to nejen já, ale i pracovníci ambasád, kteří pak škole píšou děkovné dopisy. Jsem na vás pyšný,“ řekl ředitel školy.

 

Zdroj: Mgr. Kateřina Kotoučová a Mgr. Libor Hanzal, ředitel, SOU a SOŠ SČMSD, Znojmo, s. r. o.,

www.sousoszn.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz