Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nová Philadelphia Milka

Nová Philadelphia Milka

27. 4. 2012 - Cream cheese Philadelphia, světově známý a oblíbený sýr, který se stal populární mezi všemi věkovými generacemi, nyní přichází s novinkou určenou především dětem a všem milovníkům sladkých chutí.

Nová Philadelphia Milka v sobě skrývá kombinaci jemné chuti kvalitní čokolády s nadýchaným sýrem typu cream cheese a vytváří tak nezaměnitelnou variantu sladké odměny v podobě mléčného výrobku. Výrobek je ideální jako pomazánka na pečivo, samotný na lžičce nebo při použití v kuchyni. Skvěle se například hodí jako krém do různých sladkých jídel, dortů, či zákusků. Philadelphia tak nabízí neobvyklý chuťový zážitek, který potěší chuťové smysly nejen dětí, ale i dospělých.

„Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě dětí je neopominutelný,“ uvádí primář MUDr. Petr Tláskal, CSc., Společnost pro výživu. Tyto výrobky jsou zdrojem kvalitní bílkoviny, vápníku a významným zdrojem některých pro dětský rozvoj důležitých vitamínů. Množství vápníku se musí od narození do dospělosti zvýšit přibližně 50x, z 25 g u novorozence na 1 200 g u dospělých. Nedostatek vápníku v dětském věku vede k výraznému rozvoji osteoporózy ve věku vyšším, proto doporučuji zaměřit se na jeho příjem od útlého věku. Sýry splňují přednosti mléčných výrobků s větším obsahem tuků, spíše mastných kyselin dodávajících mléku a mléčným výrobkům jejich chuť,“ říká Petr Tláskal.

„Pro velkou oblíbenost produktu Philadelphia Milka v zahraničí jsme se rozhodli začít dovážet tento výrobek i k nám na český trh, neboť chceme nabídnout tuto jedinečnou novinku v segmentu čokoládových pomazánek i českým zákazníkům,“ říká Martin Kincl, marketingový ředitel značky Philadelphia pro Českou republiku. „Philadelphia Milka obsahuje 22 % jemné mléčné čokolády Milka. Philadephia Milka má o polovinu méně nutričních hodnot, než konkurenční čokoládové pomazánky. Proto je vhodná především pro děti, které rády mlsají, ale i jejich rodiče dbající na jejich životní styl a stravu,“ dodává Martin Kincl.

 

Philadelphia je světově oblíbený krémový sýr, který se prodává v devadesáti čtyřech zemích po celém světě. Výhradním distributorem sýrů Philadelphia v České republice je společnost Alimpex food. Ta dováží na český trh čtyři druhy příchutí cream cheese Philadelphia a tři druhy balení pro gastronomický trh. Philadelphia tedy nabízí široké využití. Je totiž ideálním pomocníkem jak ve studené, tak i v teplé kuchyni.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz