29. 11. 2017 - Hlavním mottem konference je Nedostatek personálu. Široké téma, které lze uchopit z několika úhlů.
My jsme se zaměřili na aktuální situaci na trhu práce – nové koncepty náboru, kde brát zaměstnance a jak být první kdo je uloví, jak pracovat s různými generacemi, jaký význam hraje firemní kultura atd.
Kde a kdy?
Ve dnech 30. listopadu a 1. prosince v NH Collection Congress Hotelu Olomouc a Clarion Congress Hotelu Olomouc.
Koho uvidíte?
Naše pozvání přijala řada zajímavých osobností, které z pohledu odbornosti mají k této problematice co říci – Rostya Gordon Smith oceněná mezi 50 nejlepšími personalisty světa, P. Horáková – HR manager Mandarin Oriantal Prague či K. Gábová – personální ředitelka úspěšného start up projektu Kiwi.com. Naším hostem bude také Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy a mnoho dalších, kteří budou diskutovat v panelu o konceptech nové generace. Věříme, že si každý z vás vybere.
Cenové balíčky:
Využijte cenové nabídky Early Birds registrací do 1. 10. za exkluzivní cenu 3400 Kč za konfereční pas. Zároveň zvýhodňujeme týmy 3+1 zdarma, tak, abyste mohli vzít i vaše kolegy. Cena konferečního pasu je 3800 Kč a obsahuje GTG party 30. 11. (raut, doprovodný program), účast na odborné části konference (materiály, 2× coffee break, oběd), účast na slavnostní Galavečeři (welcome drink, menu, doprovodný program, předání Výročních cen). Máte i cenu za doprovod – 2500 Kč, která obsahuje účast doprovodu na GTG party (raut, doprovodný program), + Galavečeře (welcome drink, menu, doprovodný program, předání Výročních cen). Máte zájem pouze o Galavečer s předáváním cen? Pak je nabídka za 2000 Kč určena právě Vám! Vstupenka obsahuje: welcome drink, menu, doprovodný program, závěrečné předání Výročních cen. Registrujte se na: www.konferenceahr.cz
Text a foto: AHR www.konferenceahr.cz
! ČLÁNEK V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU !
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.