Štamgast & Gurmán

Chcete se zdokonalit ve vaření? Vydejte se do Napajedel!

21. 2. 2011 NAPAJEDLA – Zámek Napajedla připravil pro letošní rok jedinečné kurzy vaření. Naváže tak na úspěch kulinářských akcí, které zorganizoval v závěru roku 2010. Dokonalé recepty a návody bude účastníkům opět servírovat paní Gajdošík a další renomovaní kuchaři.

„Cílem kurzů je naučit zájemce vařit chutné pokrmy a dokázat, že to zvládnou nejen profesionálové,“ sdělil manažer kurzů Zdeněk Mikel. Jednotlivé kurzy budou členěné podle témat. První z nich se zaměří na italské speciality, v nabídce budou dále třeba tradiční česká kuchyně nebo sushi. Nabídka kurzů: Čtvrtek 24. února – Italská romance Jak uvařit snadno a rychle italské speciality, aneb naučte se uspět v kuchyni, i když nemáte moc času. Italská kuchyně je velmi jednoduchá, rychlá, avšak hodně závisí na kvalitních surovinách. Přijďte si pro jednoduché tipy a návody, jak se stát znalcem italské kuchyně a jak okouzlit své blízké. Čtvrtek 10. března – Tradiční česká kuchyně Když se řekne tradiční česká kuchyně, mnohé zamrazí a řeknou si: co je na té české kuchyni tak výjimečného, vždyť je nezdravá, nezajímavá  - avšak opak může být pravdou. Jednou za čas se hodí oslnit tchýni pravou domácí svíčkovou či jinou klasickou českou dobrotou. Naučíme vás, jak snadno a elegantně vařit česká jídla, aniž byste měli pocit, že je to nudné či nezdravé. Stačí troška vtipu a experimentu. Nebojte se a hurá do toho. Čtvrtek 24. březnaRychlá překvapení Nevíte, co udělat na večeři, když přijdete z práce, nečekaně se ohlásí návštěva? Tápete a máte zmatek? Na tomto kurzu zjistíte, že i z mála jde vytvořit moc a ještě vás budou všichni obdivovat za váš nápad a vtip. Čtvrtek 7. dubna – Paštiky a jiné kulinářské vychytávky Když se řekne paštika, možná si představíte „klasickou plechovku“, která je samozřejmě dobrá na rohlík, ale ta naše vám vezme dech. Naučte se, jak připravit paštiku vepřovou či drůbeží, paštiku s vínem, s mandlemi. Užasnete, jak snadné to je a navíc budete mít o jednu „vychytávku“ ve vaší kuchyni navíc. Oslníte každého, kdo k vám přijde, neboť domácí paštika je grunt. K paštikám se naučíte dále také jiné drobnosti, které obohatí vaši domácí kuchyni. 28. dubna - Sushi od A do Z Kdo by netoužil naučit se připravovat sushi? Věříme, že snad každý z nás. Někteří jej miluji, jiní haní, avšak pro ty milující je právě tento kurz. Jednoduše, snadno a rychle vám předvedeme, jak vykouzlit sushi, které bude chutnat nejenom vám.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz