2. 12. 2017 - LUHAČOVICE - U příležitosti výročních cen Asociace hotelů a restaurací České republiky konané 1. 12. 2017 v Clarion Congress Hotel Olomouc, získal generální manažer Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům****s Ing. Petr Borák prestižní ocenění Hoteliér roku 2017 v kategorii nezávislé hotely.
Osmičlenná porota v čele s předsedou výběrové komise Ing. Pavlem Hlinkou vybírala ze 13 kandidátů, nominovaných ze všech koutů České republiky.
Po Tomáši Blablovi, generálnímu řediteli Resortu Valachy Velké Karlovice držiteli tohoto ocenění z roku 2014, získává Zlínský kraj tento prestižní titul již podruhé a potvrzuje tak dlouhodobé úsilí Zlínského kraje stát se prestižní turistickou destinací, která dokáže nabízet hotelové služby na velmi vysoké úrovni. "Titul Hoteliér roku vnímám jako velký úspěch nejen můj, ale celého týmu Augustiniánského domu, TEKOO REALITY, s.r.o. a jeho 8 letého úsilí " , uvedl ve své děkovné řeči Petr Borák.
Ceny Asociace hotelů a restaurací České republiky jsou udíleny každoročně v rámci posledního večera Výročních konferencí. Ocenění je výrazem uznání členů asociace, kteří svým působením v profesním životě i společenskými aktivitami přináší příklad ostatním.
Wellness & spa hotel Augustiniánský dům ****s , v Luhačovicích byl vybudován doslova od nuly zrekonstruováním historického objektu (později se statutem Národní kulturní památky). Hotel svými službami, celkovou koncepcí a filozofií "Žít podle Augustiniánu", vytvořil ve Zlínském kraji zářný příklad skvěle fungujícího zařízení, které odpovídá potřebám náročné klientely 4****superior. Zavedl evropské trendy v oblasti wellness a gastronomie, ale také vytvořil nová pracovní místa. Dnes hotel zaměstnává 39 lidí na HPP a další desítky lidí díky tomuto zařízení mají práci a uplatnění. Hotel svým konceptem překročil hranice Zlínského kraje. Podle hodnocení Tripadvisoru a Maurerova výběru Grand Restaurant se hotel dlouhodobě pohybuje mezi TOP 20 nejlepšími podniky v ČR! Augustiniánský dům je vzorem vlastní cesty wellness hotelů v České republice.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.