Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ZÁŽITKOVÉ VELETRHY CESTOVNÍHO RUCHU GO A REGIONTOUR

ZÁŽITKOVÉ VELETRHY CESTOVNÍHO RUCHU GO A REGIONTOUR

12. 12. 2017 - Brněnské veletrhy cestovního ruchu GO a REGIONTOUR mají za sebou zásadní restart. Tradiční lednová akce se tak v roce 2018 předvede s atraktivním doprovodným programem.

 

Nově se totiž veletrhy rozrostly o festivalový pavilon, který láká návštěvníky na zážitky. Nebude chybět unikátní bar a degustace deseti prestižních brněnských restaurací. S chutí budou pracovat i studenti v rámci soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup.

Brněnské výstaviště ve dnech 18. až 21. ledna 2018 přivítá v rámci veletrhu Regiontour všechny kraje České republiky a téměř všechny kraje Slovenska. Dovolenou si lidé mohou vybrat i v zahraničí díky „výjezdovému“ veletrhu GO.

03817-0002_(2).jpg

 

Nově bude dvojice veletrhu více atraktivní pro širokou veřejnost díky festivalovému pavilonu. V něm nebude chybět například první mobilní ferratová stěna v Česku a nomádi, kteří přivezou i obytné vozy. Program potěší také zájemce o dovolenou na vodě, pěší turistiku, cykloturistiku či wellness.

Uprostřed pavilonu vyroste bar, kde se budou podávat unikátní drinky s příběhem. Na veletrhu budou moci lidé využít degustaci od deseti jedinečných brněnských restaurací, které jim připraví luxusní menu. Součástí doprovodného programu veletrhů je též festival krajových specialit a regionálních potravin REGFOODFEST. S chutí budou pracovat i studenti oborů kuchař, cukrář a číšník. Ti budou soutěžit v rámci 24. ročníku mezinárodní soutěže Gastro Junior Brno – Bidvest Cup. Jejich práci bude hodnotit tradičně odborná porota složená z mezinárodně certifikovaných odborníků gastronomie. Veletrhy cestovního ruchu se otevřou návštěvníkům v pátek o víkendu, první den totiž patří pouze odborníkům.

 

! ČLÁNEK V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz