Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ITALSKÁ ATMOSFÉRA, VŮNĚ A CHUTĚ V CENTRU ZLÍNA!

ITALSKÁ ATMOSFÉRA, VŮNĚ A CHUTĚ V CENTRU ZLÍNA!

12. 12. 2017 - Jedinečná vína, lahůdky a atmosféra čeká návštěvníky v nově otevřeném Wine & Food shop Lavite ve Zlíně. Prezentuje typicky italský, avšak na Zlínsku unikátní koncept.

Můžete si zde vychutnat vína přímo od místních italských vinařů, především malých rodinných podniků J s dlouholetou tradicí, včetně italských specialit, a to v příjemně moderním a zároveň neformálním prostředí v nové budově na ulici Kvítková.

V HLAVNÍ ROLI VÍNO

Lavite v sobě snoubí lásku k životu, jižní slunce a lahodné víno. Především pak víno z Itálie z oblastí Friuli, Veneto, Valdobbiadene, Toskánska a Puglia. Lavite sází zejména na kvalitu. Nečekejte víno, které seženete v každém druhém supermarketu. Nečekejte víno určené pro pijany bez vlastního názoru a vkusu. Co naopak očekávat můžete, jsou kvalitní vína z menších vinařství s mnohaletou a rodinnou tradicí. Vína, k nimž se jen tak snadno nedostanete. Mezi stovkami druhů vín najdete i skutečné perly, včetně v současnosti velmi žádaného Prosecca. Italská vína mívají vyvážený poměr cukrů a kyselin, obzvlášť červená vína se vyznačují bohatostí a jsou plná slunce.

NAJDE SE I NĚCO K ZAKOUSNUTÍ

K lahodnému vínu patří i vytříbené salámy, sýry, dezerty či pochutiny. Wine & Food shop Lavite ve Zlíně se specializuje na kvalitní produkty z Itálie. Špičkové omáčky, oleje, balsamica či exkluzivní dezerty. Přímo v prodejně je možné se občerstvit výtečnými sýry, salámy, sušenými rajčaty apod. Důraz je opět kladen na kvalitu. U prodejního pultu je přitom možné si vše zakoupit.

NEFORMÁLNÍ PROSTŘEDÍ JE URČENÉ K SETKÁVÁNÍ

Tisíc druhů vín, italské speciality, prostor s dominantním barem či křesla u piana – to vše má navodit zejména pohodovou atmosféru. Lavite je tak zcela odlišným prostorem, než jaký nabízejí klasické vinotéky a prodejny. V lednicích se chladí tisíce lahví. Vybere si tak opravdu každý. Otevřeno je v pondělí až čtvrtek od 10.00 do 22.00 hod., v pátek a sobotu bude otevírací doba prodloužena až do 24.00 hod. Právě páteční a sobotní večery bude zpříjemňovat pianista.

03821-wine_and_food_shop_pianista_interier_171113TK_Lavite_prodejna_vin_01.jpg

 

POZVÁNÍ PŘIJALI ŠPIČKOVÍ VINAŘI

Jedinečné prostory Wine & Food shop Lavite vybízejí nejen ke korzování se sklenkou vína, degustacím či ochutnáváním sušených dobrot, ale také k prezentacím samotných vinařů. Na web a facebook jsou postupně umisťovány pozvánky na zajímavé eventy za účasti vinařů z Itálie, ale také na degustace místních vinařů či na besedy nejen o víně. Ve zbrusu novém podniku je také dostatek prostoru pro pořádání firemních akcí. Salonek má kapacitu zhruba 15 lidí, avšak po dohodě je možné uspořádat akce i pro více osob. Samotná prodejna je totiž velmi rozlehlá a pojme i 50 lidí najednou.

ROZVOZ JE SAMOZŘEJMOSTÍ

Hosté mohou ochutnávat z vybraných druhů vín a následně si domluvit přivezení vína přímo domů. Takto je možné si objednávat víno nejen na rodinné oslavy, ale také přímo do restaurací a obchodů. Personál vždy ochotně poradí a doporučí vhodné víno, avšak ideální je přijít osobně ochutnat. Na webu Lavite pak bude možné zjistit nabídku veškerých vín. Sortiment se přitom stále rozšiřuje a doplňuje. V nabídce jsou tak exkluzivní vína z Itálie, doplněná o velmi kvalitní vína z Moravy či Rakouska.

03821-wine_and_food_shop_interier_velky_171113TK_Lavite_prodejna_vin_02_(1)n.jpg

ZKUŠENÝ PROVOZOVATEL JE ZÁRUKOU JISTOTY

Wine & Food shop Lavite provozuje společnost ZAPA GASTRO, která se dlouhodobě věnuje nejen gastronomii. Úžasná italská vína a přátelské vztahy s italskými vinaři přiměli vedení společnosti k zásadnímu rozhodnutí, přivést do Zlína skutečné perly tamních vinic. Filozofie společnosti ZAPA GASTRO, která provozuje velkoobchod s italskými víny a specializuje se především na velkoobchody a vybranou privátní klientelu, se řídí jednoduchým pravidlem: „Nejen klimatické podmínky, ale především tisíciletá tradice a vztah místních vinařů k jejich práci je zárukou toho, že víno z Itálie bude vždycky kvalitní. Od velkoprodejců až po malé vinaře by se nikdo z nich takzvaně nepodepsal pod produkt, který není bezchybný.“ Přesvědčit se můžete v nově otevřeném Wine & Food shop Lavite na Kvítkové ve Zlíně.

 

! ČLÁNEK V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz