Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

REFRESH, pivo smíchané půl napůl s limonádou

REFRESH, pivo smíchané půl napůl s limonádou

15. 5. 2012 - UHERSKÝ BROD - Pivovar Uherský Brod v těchto dnech rozšiřuje prodejní nabídku o novinku nazvanou REFRESH [čti refreš]. Jedná se o pivo smíchané půl napůl s limonádou, a to hned ve dvou příchutích.

Pivovar v Uherském Brodě tak bude moci uspokojit vysokou poptávku po ovocných pivech s nízkým obsahem alkoholu, tzv. radlerech. „Míchané nápoje REFRESH obsahují jen 2,2 % alkoholu, takže výborně osvěží obzvláště v horkých letních dnech. Zároveň si ale uchovávají jemnou pivní hořkost,“ uvedl Tibor Nechala, obchodní ředitel Pivovaru Uherský Brod.

Spotřebitelé mohou ochutnat REFRESH ve dvou ovocných variantách – brusinka s grepem a limetka s pomerančem. Ta první spojuje příchuť grapefruitu a příjemně kyselé brusinky, v té druhé se snoubí osvěžující chuť limetky a šťavnatého pomeranče. Při jejich výrobě nejsou použita umělá barviva.
„Anglický výraz REFRESH v češtině znamená osvěžit, občerstvit, vzpružit, což se pro nízkoalkoholické osvěžující ovocné pivo perfektně hodí,“ sdělil Nechala. Nápoj je určen zejména pro ženy a mladé lidi, kteří se pivu doposud vyhýbali zejména pro jeho hořkost.

Výrobcem je Pivovar Černá Hora na Blanensku. REFRESH se vyrábí z černohorského ležáku, ke kterému je v poměru 1:1 přimíchána ovocná limonáda. Díky tomu, že pivovar v Černé Hoře v zimě rozšířil výrobu o zařízení na míchání sirupů, vyrábí se limonády určené pro míchaný nápoj přímo v pivovaru.

Uherskobrodský pivovar nabízí míchaný nápoj REFRESH ve skleněných lahvích o objemu 0,33 l a v sudech o objemu 20 l. Prodejní cena v restauracích se předpokládá kolem 25 Kč za půllitr.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz