Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

TOP GASTRO & HOTEL

TOP GASTRO & HOTEL

10. 1. 2018 - Holešovické výstaviště bude v únoru patřit příznivcům gastronomie, hotelnictví a cestování.

Již 12. ročník tradičního veletrhu TOP GASTRO & HOTEL se na pražském holešovickém výstavišti představí návštěvníkům v termínu 15.–18. února 2018. Tato gastronomická událost je u nás jednou z nejatraktivnějších akcí ve svém oboru, což dokazuje také letošní účast více než 184 vystavovatelů z 19 států.

03871-IMG_9143.jpg

Veletrh svým návštěvníkům letos opět nabídne nejnovější tuzemské i mezinárodní trendy v oblasti gastronomie & hotelnictví či rozmanitý sortiment vystavovatelů, kteří jsou rozděleni do hlavních zón: profi gastro, hotelové a restaurační zařízení, distributoři alkoholických i nealkoholických nápojů a top café / bar.

Celá atmosféra bude podkreslena bohatým doprovodným programem. Zapojit se mohou hosté do školy vyřezávání ovoce a zeleniny pod taktovkou mistrů v tomto oboru nebo fandit profesionálům v barmanských show, které pořádá partner veletrhu, Česká barmanská asociace.

03871-IMG_7230.jpg

Veletrh TOP GASTRO, nad kterým převzala záštitu Asociace hotelů a restaurací ČR, Asociace kuchařů a cukrářů ČR a Agrární komora ČR, bude již tradičně probíhat v souběhu s 27. ročníkem středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World. Silná synergie v propojení cestovního ruchu, gastronomie a hotelnictví odkryje návštěvníkům přehlídku aktuálních trendů a novinek nejen v regionálních kuchyních a specialitách, ale i v prezentaci gastronomie jako životního stylu.

Více informací o veletrzích se dozvíte na: www.top-gastro.cz nebo www.holidayworld.cz

03871-TG_banner_900x150px.jpg

TEMATICKY JE VELETRH TOP GASTRO & HOTEL ROZDĚLEN NÁSLEDOVNĚ:

PROFI ZÓNA – prezentace firem se zaměřením na vybavení hotelů, penzionů, restaurací, vybavení a zajištění gastroprovozů

DRINK & DELICACIES ZÓNA – prezentace firem a distributorů alkoholových a nealkoholových nápojů, produktů české a mezinárodní gastronomie

TOP CAFÉ & BAR ZÓNA – v tomto pavilonu bude probíhat soutěž Barista open a tradičně soutěž Mistr kávy, ukázky přípravy kávy a kávových nápojů, degustace kávy, prezentace řady značek káv, technologií přípravy kávy. Atraktivní juniorské a profesionální barmanské show a oblíbený Matcha cup bude zaštiťovat odborný partner Česká barmanská asociace.

 

!ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz