Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

JEZTE SUPERPOTRAVINY, PRODLUŽTE SI ŽIVOT!

JEZTE SUPERPOTRAVINY, PRODLUŽTE SI ŽIVOT!

11. 1. 2018 - Od 15. 1. do 28. 2. 2018 bude probíhat již IX. ročník úspěšného Grand Restaurant Festivalu, který se uskuteční napříč celou Českou republikou.

Těšit se můžeme na zvýhodněné degustační menu v 89 luxusních restauracích z prestižního Maurerova výběru Grand Restaurant. Mottem nadcházejícího ročníku je „Superfood za super ceny!“.

Superpotraviny neboli „superfood“ jsou rostlinné či živočišné suroviny s vysoce blahodárnými účinky na naše zdraví. Vynikají neobvyklou koncentrací živin, vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Díky jejich vysokým nutričním hodnotám a vědecky prokázaným účinkům na zdraví našeho těla nám svým způsobem prodlužují život. Patří mezi ně například fermentovaná zelenina, včelí produkty, různá koření a divoké byliny, mořské řasy nebo mušle, ale i zvěřina, játra či „šťastné“ jehněčí.

V rámci Grand Restaurant Festivalu 2018 byli tímto fenoménem inspirováni šéfkuchaři zúčastněných restaurací, kteří své degustační menu sestavovali právě ze superpotravin. „Šéfkuchaři se do tématu opřeli skutečně s vervou. A tak, kromě klasických pokrmů, ochutnáme třeba mořské řasy, dezert z baobabu, ryby na mnohé způsoby, habešskou bezlepkovou mouku, reishi – houbu nesmrtelnosti, ale i naše lokální superpotraviny jako třeba rakytník, moruši či ostropestřec v těch nejkreativnějších variacích,“ říká Pavel Maurer, zakladatel festivalu.

 

03876-logo_GRF.jpg

 

POMÁHEJTE S GRAND RESTAURANT FESTIVALEM

Indiánský kmen Arhuaco usilující o získání svého území v pohoří Sierra Nevada v Kolumbii obdrží část výtěžku z Grand Restaurant Festivalu. Podí- lejte se na pomoci zakoupením degustace i vy.

JAK ZAKOUPIT?

Od 1. 12. 2017 výhradně na www.grandrestaurantfestival.cz. Ochutnávky v rozmezí od 250 do 600 Kč. Hosté si mohou vybrat základní, dvouchodovou nebo tříchodovou degustaci párovanou s nápoji. www.grandrestaurantfestival.cz


! ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz