Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava na letošních veletrzích cestovního ruchu ukáže kouzlo rozmanitosti

Východní Morava na letošních veletrzích cestovního ruchu ukáže kouzlo rozmanitosti

16. 1. 2018 - Veletrhy s nabídkami produktů cestovního ruchu, turistických lokalit a zážitků se rozbíhá letošní turistická sezona.

Největší tuzemský veletrh cestovního ruchu Regiontour a GO 2018 proběhne 18. – 21. ledna 2018 na výstavišti v Brně. K prezentaci kraje na tomto veletrhu zajistila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy výstavní plochu 50 m2 s dvanácti pulty, na kterých se představí se svými nabídkami turistické oblasti Kroměřížsko, Slovácko, Valašsko, Zlínsko a Luhačovicko.

Veletržní prezentace akcentuje kouzlo rozmanitosti, které k této části ČR neodmyslitelně patří.  Region nabídne široké spektrum možností pro trávení volného času na kole, pěšky, na lodi, na koni, ale i relaxaci v lázních a wellness resortech. K tomu patří pozvánky na folklorní slavnosti a festivaly, putování za skvělým jídlem a pitím ať už na gastrofestivaly, či do vyhlášených resortů.

Tradičně dobrou atmosféru na stánku Východní Moravy podpoří cimbálová muzika i ochutnávky regionálních produktů ze všech koutů kraje – slovácké koláčky a víno, valašské frgály, vizovická slivovice, sýry od farmářů z Bílých Karpat či tradiční moravské klobásy. To mimo jiné souvisí i s novinkami v nabídce agroturistiky a venkovské turistiky.

A uspokojeni budou i milovníci prvorepublikové noblesy a elegance – na stánku se budou pohybovat hostesky jakoby vystřižené z předválečných žurnálů.

Podobný charakter, byť v menším rozsahu, budou mít veletržní stánky Zlínského kraje na veletrzích ITF Bratislava (25. – 28. ledna 2018) a Holiday World Praha Praze (15. – 18. února 2018). Na obou těchto veletrzích bude mít stánek čtyři obslužné pulty a celkovou plochu 20 m2, i zde se budou pod vedením Centrály cestovního ruchu Východní Moravy prezentovat všechny turistické oblasti Východní Moravy.

 

Zdroj: Ing. Zdeněk Urbanovský, Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz