Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Lázně Luhačovice tradičně uspěly na Velké ceně cestovního ruchu

Lázně Luhačovice tradičně uspěly na Velké ceně cestovního ruchu

23. 1. 2018 - Lázně Luhačovice, a. s. letos opět uspěly v soutěži Velká cena cestovního ruchu 2017/2018. V kategorii nejlepší lázeňský a wellness balíček získaly první místo za produkt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic.

Slavnostní předávání cen bylo ve čtvrtek 18. 1. 2018 v Brně. Soutěž je vyhlašována vydavatelstvím C.O.T. media a Veletrhy Brno v rámci veletrhů GO a Regiontour.

Podle sdělení organizátorů soutěže: „Porota se v tomto případě jednohlasně shodla na letošním vítězi pro jeho skvělé propojení odkazu televizního seriálu s aktivním pobytem. Jedná se o originální nápad s regionálním přesahem, se zapojením více subjektů, s nápaditou a dobře cílenou komunikací. Takto si představujeme kvalitní produkt se skvělým marketingem.“

03918-Velka_cena_cestovniho_ruchu_2018_-_oceneni-R.jpg

Cenu za Lázně Luhačovice, a. s., převzal výkonný ředitel Ing. Jiří Dědek, MBA, který řekl: „Pobyt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic je nabízen ve dvou konkrétních termínech, 22. 4. - 29. 4. 2018 a 30.9. - 7. 10. 2018. Našim hostům by měl navodit atmosféru počátku První republiky prostřednictvím úspěšného seriálu Četníci z Luhačovic. Účastníci budou ubytováni v hotelu Dům B. Smetany, na jehož balkóně bude, podobně jako v seriálu, skutečný nápis hotel Popper. Personál bude v dobových kostýmech, na ulici se o pořádek postarají četníci v uniformách z roku 1919 a nebude chybět ani dobový jídelní lístek a další překvapení. Ve dvou týdnech u tohoto netradičního pobytu připravujeme organizovaný program s filmovou tématikou (DVD se všemi díly seriálu Četníci z Luhačovic, brožura o filmových Luhačovicích, beseda, zájezd atd.) při jehož sestavování jsme spolupracovali s Českou televizí. Základem jsou služby odpovídající osvědčenému pobytu Lázeňská dovolená.“

Management lázní je přesvědčen, že jde o výjimečný produkt na českém trhu svým pojetím i cílovou skupinou. Snahou bylo odlišit se od ostatních poskytovatelů na trhu a využít zájem hostů o známá filmová místa i filmovou tvorbu, která má vztah k Luhačovicím i celému regionu. Nabídka by měla oslovit novou cílovou skupinu a poskytnou jí větší přidanou hodnotu produktu.

„Na myšlenku využití filmové tematiky u pobytu nás přivedla tradice filmové tvorby v regionu, stále častější natáčení v Luhačovicích, rostoucí poptávka filmových štábů po Luhačovicích jako atraktivní lokaci, ale i zájem samotných hostů (např. ples 2017 ve znamení Četníků z Luhačovic). Pobyt rovněž zapadá do aktivit CzechTourismu, který podporuje návštěvy míst, která proslavila Česko na stříbrném plátně. A v neposlední řadě jsme tento produkt zamýšleli jako netradiční ochutnávku doby před sto lety, kdy vznikalo Československo, což si právě připomínáme,“ konkretizoval J. Dědek.

03918-COT_0270.jpg

Každý host akciové společnosti Lázně Luhačovice obdrží po příjezdu exkluzivní slevovou kartu, při jejímž předložení ušetří např. při objednání výletů a kulturních pořadů a může být využita i ve vybraných restauracích, obchodech či cukrárnách v Luhačovicích. Tato karta garantuje nejnižší ceny u vybraných služeb a propojuje poskytovatele služeb nejen v Luhačovicích, ale i ve Zlínském kraji. Produkt má finanční přínos nejen pro Lázně Luhačovice, a. s., ale také pro další subjekty cestovního ruchu v širokém okolí. Přínosem pro město Luhačovice je platba lázeňského poplatku, který přispívá k rozvoji celého lázeňského místa.

 

Dům B. Smetany**** alias Hotel Popper

Dům B. Smetany**** je komfortní secesní hotel nacházející se v klidném centru lázeňského areálu. Impozantní dojem umocňuje Bruselská fontána před jeho vchodem. Hotel poskytuje vysoký standard ubytování v pokojích vybavených TV/SAT, rádiem, telefonem a minibarem. Příjemné posezení nabízí snack bar s letní terasou.

03918-Cetnici_z_Luhacovic_(4).jpg

Oceněný produkt Týden v hotelu Popper aneb za Četníky do Luhačovic stojí jednu osobu v dvoulůžkovém pokoji 11 995 Kč a nabízí zájemcům 7x ubytování, 7x polopenzi, 5x lázeňskou proceduru (3x velkou a 2x malou) dle vlastního výběru z nabídky volně prodejných, denně pitnou kúru luhačovických minerálních vod a slevovou knížku.

Jako bonus se uskuteční beseda s tvůrci seriálu ČT Četníci z Luhačovic, účastníci dostanou DVD se všemi díly seriálu ČT Četníci z Luhačovic, dárkové balíčky od pořadatelů Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež Zlín Film Festival a polodenní zájezd do Filmových ateliérů Zlín a Zlínského filmového uzlu.

03918-Cetnicka_stanica_-_Eduard_Blaha,_Jan_Soucek_v_dobovych_zandarskych_uniformach_z_roku_1919.jpg

„Filmoví fanoušci, i lidé, kteří aktivně vyhledávají místa natáčení známých filmů a seriálů, ale i ti, kteří chtějí zažít něco nového, se budou mít čím pochlubit. Oslovovat budeme všechny věkové kategorie. Kromě tradičních a osvědčených pobytů se stále snažíme hledat i mezery na trhu. V době rostoucí nabídky lázeňských, relaxačních a wellness pobytů je pro nás uspokojení potřeb relativně malé skupiny zákazníků vhodným prostředkem k rozšíření potenciálního okruhu zájemců o naše pobyty,“ uzavřel J. Dědek.

 

 

Zdroj: Ing. Štefan Kuča, redakčně kráceno

FOTO Četníci z Luhačovic - Česká televize, ostatní FOTO - Lázně Luhačovice,a. s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz