Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Fašanky, šibřinky, Halina Pawlovská- bavte se na Východní Moravě

Fašanky, šibřinky, Halina Pawlovská- bavte se na Východní Moravě

7. 2. 2018 – Ve znamení fašanků resp. masopustů se ponesou příští dny na Východní Moravě. V nabídce nechybí ani zajímavé přednášky a další akce.

V pátek 9. února se uskuteční v Komni na Uherskobrodsku 20. ročník Malého fašankového průvodu. Program začne v 13:00.

V sobotu 10. února ožijí Boršice na Uherskohradišťsku tradičním fašankem se slováckou zabijačkou. Začátek je v 7:00.

Ve Strání na Uherskohradišťsku pořádají v sobotu sklárny Květná Den otevřených dveří. Od 8:00 do 13:00 bude možné si prohlédnout provozy Crystalite Bohemia, od 7:00 do 17:00 bude přístupná Rodinná sklárna Ladi Breznického.

Hanácké náměstí Kroměříž bude v sobotu místem Masopustního jarmarku. Od 9:00 do 17:00 se lze těšit na spoustu dobrot a pochutin. Připraven bude zábavný hudební program s cimbálovou muzikou Kunovjané, děti se mohou zúčastnit různých dílniček a povozit se na ponících. Více na www.vychodni-morava.cz/akce/124867/.

Fašank se chystá na sobotu také v Kunovicích u Uherského Hradiště. Bohatý program začne v 12:30, více o něm na www.vychodni-morava.cz/akce/125244/.

V neděli 11. února se v Sokolském domě v Kroměříži uskuteční karnevalové Šibřinky. Od 14:00 budou připraveny soutěžní disciplíny v sokolském duchu. A také kouzelnické představení a spousta další zábavy. Vstupné pro děti stojí 30 Kč, pro dospělé 15 Kč.

Další akce naleznete na www.vychodni-morava.cz.

 

Zdroj: Ing. Zdeněk Urbanovský

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz