Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

PROGRAM GINFEST BY BARLIFE NABÍDNE KROMĚ DEGUSTACÍ I SEMINÁŘE

PROGRAM GINFEST BY BARLIFE NABÍDNE KROMĚ DEGUSTACÍ I SEMINÁŘE

9. 2. 2018 - Ginfest se blíží a kromě degustací různých značek ginů a toniků se mohou návštěvníci zúčastnit i seminářů, které budou probíhat po celé odpoledne.

Blok přednášek zahájí v 15 hodin český výrobce ginu Martin Žufánek, který pohovoří na téma soudobých trendů v ginu. Následovat budou od 16 hodin zakladatelky toniků a limonád Double Dutch Joyce a Raissa de Haasovy, které se s vámi podělí o svůj příběh. Seminář Jakuba Vinše od 17 hodin ukáže, že Gin&Tonic není jediným koktejlem, který z tohoto jalovcového destilátu můžete připravit, a od 18 hodin proběhne seminář Tomáše Mozra na téma historie ginu. Posledním seminářem dne bude řízená degustace s Tomášem Kučerou, na niž je třeba zakoupit vstupenku zvlášť. Všech ostatních seminářů se mohou návštěvníci zúčastnit zdarma, v rámci svého vstupu na Ginfest by Barlife.

Více informací o Ginfestu, přehled všech ginů a program průběžně aktualizujeme na webových stránkách nebo na Facebooku.

 

Ginfest- 24. 2. 2018, 14:00 - 21:00
VINOHRADSKÝ PAVILON, VINOHRADSKÁ 50, PRAHA 2

 

Zdroj: Alice Chalupská, www.ginfest.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz