Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Párty ples, vševalašský bál, ples Slováckého divadla – na Východní Moravě

Párty ples, vševalašský bál, ples Slováckého divadla – na Východní Moravě

13. 2. 2018 - Na Východní Moravě se stále tančí. Vybrat si lze z nabídky i na pátek 16. a sobotu 17. února.

V pátek rozzáří Hotel Moskva ve Zlíně Párty ples 2018. Celým večerem, který začne v 19:30, provede hvězda seriálu Vyšehrad Jakub Štáfek alias Julius „Lavi" Lavický. Lavi je sice už vyhaslá fotbalová star a známé kopyto, ale tahle „Legendary 10" pobavit pořád umí.

Klub kultury Uherské Hradiště zve na Ples středoškoláků. Začátek je v 19:30 a zábavu zpestří TK Rokaso, JaGr Band, CM Kunovjan a DJ. Vstupné stojí 180 Kč, 150 Kč.

V sobotu se půjde do Domu kultury Vsetín na XII. Reprezentační vševalašský bál, začátek je v 19:00. Vstupenky je možno rezervovat na telefonním čísle 606 655 253, nebo zakoupit v klubovně FS Vsacan (2. patro Domu kultury Vsetín), vždy v pátek od 18:30-19:30.

1. sokolské šibřinky chystají v Domu kultury Uherský Brod. Začnou v 19:00 a hrát budou skupina Unoduo a CM Falešnica.

Klub kultury Uherské Hradiště bude dějištěm Plesu Slováckého divadla a Ray Service. V programu vystoupí Prestige symphony orchestra, Benny Q a CM Cifra. Začátek je v 20:00.

Další nabídku plesů a akcí naleznete na www.vychodni-morava.cz.

 

Zdroj: Ing. Zdeněk Urbanovský

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz