Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

První sud ZlínBíírFestu 2012 narazí zlínský primátor

První sud ZlínBíírFestu 2012 narazí zlínský primátor

29. 5. 2012 - ZLÍN - 31 pivních speciálů z celé České republiky, bohatý program pro celou rodinu, skupiny jako Buty, Petr Bende & band, Fleret, Premier, Reflexy, vyhlášená grilovaná kolena nebo tradiční svíčková. To vše si můžete vychutnat 15. až 17. června na prostranství pod Velkým kinem ve Zlíně.

Primátor Miroslav Adámek, který symbolicky narazí první sud, odstartuje novou tradici zlínského festivalu nejen pro pivní znalce. Ti budou moci degustovat ze široké nabídky piva od ležáků, filtrovaných i nefiltrovaných, kvasnicového piva, po dokonce až 14° nebo 18°speciály.

V nabitém doprovodném programu si mohou návštěvníci ZlínBíírFestu vyzkoušet simulátor nárazu v autě nebo otočení na střechu při nehodě. Milovníky čtyř kol potěší výstava veteránů ze sbírky Samohýl Motor Veteran nebo prezentace rally vozů našich předních jezdců. Pro fanoušky hokeje je připravena autogramiáda hráčů PSG Zlín.

V dětském programu vystoupí známý kouzelník Jirka Hadaš a jeho magičtí kolegové, děti si mohou vyzkoušet jízdu na mini dopravním hřišti, vyřádit se na nafukovacích atrakcích, zahrát si různé hry nebo se podívat na ukázku šikovnosti psů.

Chybět nebudou ani nezbytné pivní soutěže pro dospělé a zábavný program s Radiem Čas.
Akce se koná pod záštitou hejtmana Zlínského kraje, MVDr. Stanislava Mišáka, a primátora města Zlína, MUDr. Miroslava Adámka.

Více informací na www.zlinbiirfest.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz