Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Jahodové pohlazení a mlsání

Jahodové pohlazení a mlsání

12. 5. 2011 Léto je za dveřmi a s ním i sezóna jahod. Tímto oblíbeným, chutným a navíc zdravým ovocem plným antioxidantů a minerálních látek se nechala inspirovat i firma HARIBO a představuje své pěnové jahodové bonbony PRIMAVERA. Malé jahůdky obalené v cukru potěší každého, kdo jednoduše neodolá žádné lahůdce s příchutí tohoto jedinečného ovoce.

Věděli jste, že… … jahody byly konzumovány již v době Starověkého Říma? Některé archeologické nálezy ukazují na jejich konzumaci již v době kamenné. … současný druh jahod, který můžeme běžně koupit v obchodech vypěstoval zahradník Ludvíka XV. Antoino Duchesne? … jahody by se měly sklízet dopoledne, jsou již oschlé od ranní rosy, ale zároveň podchlazené, což je udržuje déle čerstvé. … snižují nachlazení a pomáhají při léčbě chorob srdce? „Naše bonbony PRIMAVERA z cukrové pěny s jahodovou příchutí rozšiřují tradiční želatinovou řadu HARIBO produktů. Chuť jahod je všeobecně oblíbená v celém potravinovém segmentu, ať už se jedná o jogurty, jogurtové nápoje či žvýkačky,“ říká Rostislav Němec, obchodní a marketingový ředitel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Věříme proto, že HARIBO PRIMAVERA vhodně doplní nejen náš sortiment, ale i právě přicházející jahodovou sezónu,“ dodává Rostislav Němec.   Jahody se díky svým výrazným příjemným aromatickým vlastnostem a nezaměnitelné lahodné chuti těší velké oblibě u spotřebitelů všech věkových kategorií. Pro svou chuť byly dokonce považovány za královské ovoce, či ovoce lásky. Bonbóny HARIBO PRIMAVERA můžete použít také jako ozdobu na dorty, do zmrzlinových pohárů či jahodových nápojů, které připravíte pro své nejmilejší.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz