Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zubr Grand je absolutním vítězem prestižního Pivexu

Zubr Grand je absolutním vítězem prestižního Pivexu

26. 2. 2018 - BRNO - Pivovar Zubr si z Brna odváží cenu pro absolutního vítěze letošního ročníku soutěže o Zlatý pohár PIVEX – Pivo 2018.

Pivovarští odborníci zvolili pivem roku 2018 jedenáctistupňový ležák Zubr Grand, který zároveň, stejně jako v loňském roce, ovládl kategorii ležáků. Zubr Premium ve stejné kategorii obsadil 2. místo a Zubr Gold získal 3. místo v kategorii výčepních piv.

04019-1_Pivovar_Zubr_Pivex_2018.jpg

Obr. Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr a Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr přebírají ocenění pro aboslutního vítěze soutěže o Zlatý pohár PIVEX – Pivo 2018

Pivovar Zubr navázal na loňské úspěchy, kdy byl dvakrát zlatý s pivy Zubr Grand a Zubr Classic a zároveň byl odborníky zvolen pivovarem čtvrtstoletí. Pivovar tak úspěšně rozšiřuje svoji bohatou sbírku ocenění z prestižních tuzemských degustačních soutěží. „Letos se navýšil počet soutěžících značek, o to nás více těší absolutní vítězství v takto silné konkurenci. Je to pro nás utvrzení v tom, že cesta, kterou razíme v pivovaru Zubr, tedy poctivá výroba, kvalitní regionální suroviny a klasické výrobní postupy jsou to, co dlouhodobě oceňují nejen naši zákazníci, ale i pivovarští odborníci,“ komentuje výsledky soutěže Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

04019-2_Pivovar_Zubr_Pivex_2018.jpg

Obr. Zástupci pivovaru Zubr s oceněními ze soutěže o Zlatý pohár PIVEX – Pivo 2018

Do 26. ročníku soutěže Zlatý pohár Pivex – Pivo 2018 bylo přihlášeno více než 50 značek, tradičně největší konkurence byla v prestižní kategorii světlý ležák. Odborníci hodnotí piva anonymně a dvoukolově, první kolo se konalo na podzim loňského roku, druhé pak na přelomu ledna a února. Hlavními kritérii jsou chuť, plnost, vůně, říz nebo hořkost. Konečný výsledek je určen součtem bodového hodnocení z obou kol.

Zdroj text a foto: Jana Dobrovská, Ariston PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz