Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Východní Morava jde s turistickou nabídkou k lidem

Východní Morava jde s turistickou nabídkou k lidem

6. 6. 2012 - ZLÍN - Již čtvrtým rokem vyrážejí zaměstnanci Centrály cestovního ruchu Východní Moravy a informačních center do ulic vybraných českých a moravských měst s nabídkou potenciálu cestovního ruchu ve Zlínském kraji.

V informačních kioscích vybavených propagačními materiály, mapami, tištěnými průvodci, ale také ochutnávkami lokální gastronomie, jsou v průběhu května a června potencionálním zájemcům prezentovány možnosti strávení dovolené v některé ze čtyř turistických oblastí kraje.

K největším lákadlům patří cyklostezky, mezi nimiž budí největší zájem Cyklostezka Bečva, pěší turistika, Baťův kanál, vyhlášená zlínská ZOO, rožnovské Valašské muzeum v přírodě, lázeňské město Luhačovice, poutní stezky a hrady, zámky. Prezentace regionu probíhá především na náměstích a ulicích, termínově je přizpůsobena zajímavým a divácky atraktivním akcím v daném místě. Nevyhýbáme se ani poutním místům nebo obchodním centrům.

„Tato forma aktivní propagační kampaně, kterou nazýváme IC TOUR, je velmi účinná. Přes rozvoj elektronické komunikace se ukazuje, že osobní kontakt s obyvateli jiných měst je nenahraditelný. Pro zájemce o cestu do našeho regionu je cenné, že dostávají informace od lidí, kteří náš kraj velmi dobře znají, a sice od pracovníků turistických informačních center. Letos s námi účinně spolupracují informátoři ze Zlína, Holešova, Bystřice pod Hostýnem, Valašského Meziříčí, Luhačovic, Rožnova pod Radhoštěm, Slavičína a Uherského Hradiště,“ říká Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Do počátku června proběhlo ve 20 městech a obcích ČR celkem 29 prezentací. V pátek 8. června se IC Tour vydává do Pelhřimova, o víkendu pak do Prahy, Rakovníka a do Velkého Meziříčí. V následujícím týdnu se uskuteční prezentace ve Frenštátě pod Radhoštěm (15. června), Chotěboři a Mladé Boleslavi (16. června) v Náměšti nad Oslavou a Křtinách (17. června). V dalším týdnu to bude opět Praha (19. června), Olomouc (22. června) a o víkendu Moravský Krumlov (23. června) a Kutná Hora (24. června). Kampaň bude ukončena poslední červnový týden v pondělí v Ostravě (25. června).

Součástí IC TOUR je také malý znalostní kvíz. Po správném zodpovězení všech otázek získává účastník možnost na místě vyhrát některou z drobných cen a zároveň je zařazen do slosování o třídenní relaxační pobyt pro dvě osoby, který věnoval do soutěže Activity park Všemina na Zlínsku.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz