Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Plesy na Východní Moravě - táta Ester Janek Ledecký míří na ples do Kroměříže

Plesy na Východní Moravě - táta Ester Janek Ledecký míří na ples do Kroměříže

13. 3. 2018 - Plesová sezona se blíží ke konci, ale nabídek na pátek 16. a sobotu 17. března je přesto dost.

V pátek se půjde do Domu kultury Kroměříž na Ples Pedagogické školy, začátek bude v 19:30. K tanci a poslechu zahraje živá hudba Marathon Band v hlavním sále a DJ Luxus v pravé klubovně. Těšit se lze na nápaditý program, poctivou tombolu a super občerstvení.

Klub kultury Uherské Hradiště bude v pátek dějištěm Plesu ZŠ UNESCO. Program bude zahájen v 19:30.

V pátek se bude tančit od 19:00 do 23:00 i v 2. podlaží 14|15 Baťova institutu Zlín. Tančírna nabídne Večer plný standardních, latinskoamerických a swingových tanců s Dance Studio Starlight. V průběhu večera se uskuteční krátká výuka tanců.

Vyrazit za taneční zábavou bude možné i v sobotu. Soběsuky na Kroměřížsku zažijí 7. HasičskoJosefovský ples. Hrát pro tanec i zábavu bude kapela Fajntajm, program nabídne barmanskou show a bohatou tombolu.

Dům kultury Kroměříž bude v sobotu místem pro Maškarní bál s VIP hostem Jankem Ledeckým a kapelou. Bohatý program začne v 20:00. Plesem provedou moderátoři Radia Kroměříž.

 

Další nabídku naleznete na www.vychodni-morava.cz.

 

 

Zdroj: Ing. Zdeněk Urbanovský, Centrála cestovního ruchu Východní Moravy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz