Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Přihlaste se do nového globálního Jägermeister stipendijního programu

Přihlaste se do nového globálního Jägermeister stipendijního programu

21. 3. 2018 - Jménem mezinárodní barmanské sítě „Hubertus Circle,” nabízí Jägermeister třem ambiciózním barmanům příležitost žít, pracovat a rozvíjet se v pulsující metropoli, jakou je Berlín.

Barmani ze 17 členských zemí se mohou přihlásit do 31. března na adrese www.hubertuscircle.com/scholarship/applynow/. Členství v HC není pro přihlášení vyžadováno. Vítězové stráví tři plně hrazené měsíce v Berlíně (od července do října 2018), kde budou pracovat v jednom z předních světových barů, žít ve společném bytě a užívat si rozmanitý, náročný a osvětový podpůrný program.

Stipendium Jägermeister: teď ještě více mezinárodní

Stipendium Jägermeister, které zaštiťuje Hubertus Circle, je zpět — v globálním vydání. S tímto programem značka přispívá k rozvoji barové scény a ojedinělé podpoře mladých talentů. V Německu už si Jägermeister s tímto stipendijním programem udělal jméno. V rámci podpůrného programu již společnost v posledních pěti letech poslala deset ambiciózních mladých barmanů na šest měsíců do ciziny, aby získali zkušenosti a profesně rostli prací za barem na rozličných prestižních místech.

„Huberts Circle se těší rostoucí světové oblibě, jeho silnou síť tvoří 17 členských zemí. Teď je čas přizpůsobit stipendijní program a rozvinout se napříč hranicemi,” přibližuje letošní vize Cornelia Sutor, Global Brand Activation Manager. S berlínskou edicí zve Jägermeister barmany ze všech zemí Hubertus Cirle, aby se poprvé přihlásili a strávili tři měsíce v jednom z předních barů v Berlíně, a prozkoumali místní barovou scénu.

 

Mezinárodní výměna, mistrovství, workshopy a bar Convent v Berlíně — tři měsíce v akci

Stipendium si klade za cíl rozšířit barmanům obzory a usnadnit jejich komunikaci. Akcentuje mezinárodní výměnu, podporuje talenty a umožňuje účastníkům poznat bary v dalších městech spolu s lidmi, kteří v nich pracují. Podpůrný program zahrnuje rozličné aktivity jako například vzdělání, budování kontaktů a zábava – od workshopů ve Wolfenbüttelu, kde se nachází zdroj elixíru zvaného Jägermeister, až po „Global Stammtisch” v baru Convent v Berlíně.

Držitelé stipendia, kteří získají neocenitelné zkušenosti pro svůj další osobní a profesní život, budou své zkušenosti a zážitky z německého hlavního města budou pak dále sdílet s kolegy barmany doma a také na blogu. Synergie, kterou toto vytváří, podpoří propojení a semkne mezinárodní barovou scénu.

 

Stipendium umožňuje splnění snu o práci v zahraničí

Práce za barem v cizím městě a sbírání nových zkušeností je snem mnoha mladých barmanů. Ale jeho splnění není tak snadné, protože se mohou vyskytnout značné úřední zádrhely. „Stipendium pomáhá přesně s tímto typem překážek. Jsme tu pro naše lidi, poradíme jim a podpoříme je. Pomůžeme s organizací úředních záležitostí, problémy na místě, pokryjeme všechny potřebné výdaje a poskytneme barmanům přístup ke kontaktům ve městě, což jim umožní se v jejich dočasném domově snadněji usadit, “ vysvětluje Cornelia Sutor, Global Brand Activation Manager.

 

Životní šance. Přihlaste se teď!

V minulosti se ukázalo, že stipendium Jägermeister je životní zážitek a jedinečná příležitost. Při zpětném pohledu na minulé účastníky zjistíte, že vždy šlo o barmany s výraznou osobností, bohatými zkušenostmi a skvělou kariérní dráhou, a v neposlední řadě se solidní mezinárodní sítí kontaktů.  Pokud jsme vás inspirovali a máte kvalifikaci, přihlaste se do speciální edice Jägermeister stipendia! A kdo ví, třeba právě stojíte na začátku zcela jedinečné dráhy.

 

V kostce:

Stipendium Jägermeister x berlínská edice

  • 3 barmani z různých zemí HC
  • 3 měsíce života & práce v Berlíně (červenec-říjen 2018)
  • 3 různé renomované bary
  • 1 sdílený byt v centru
  • 100% výdajů pokryto Jägermeisterem
  • 1 závěrečná akce v BCB v Berlíně (říjen)
  • Workshopy, školení, aktivity a události
  • Přihlásit se mohou všichni ambiciózní mladí barmani ze 17 členských zemí HC mezi 21 a 35 lety s dobrou či výbornou znalostí angličtiny
  • Přihlášení zde www.hubertuscircle.com/scholarship/applynow/ (do 3/31/2018)

 

 

Hubertus Circle

Hubertus Circle je mezinárodní spolek barmanů, založený Jägermeisterem. Od svého vzniku v roce 2011 vytvořil silnou komunitu členů pocházejících z celého světa, kteří se vzájemně podporují, pracují spolu, a učí se jeden od druhého. Na pravidelných setkáních, workshopech, akcích a exkurzích si se starými i novými přáteli vyměňují nápady, učí se používat nové pomůcky a praktikují nové dovednosti. Hubertus Circle má v současné době aktivní komunitu v Norsku, Finsku, Švédsku, Dánsku, Rakousku, Švýcarsku, Slovensku, České republice, Irsku, USA, Holandsku, Španělsku, Spojeném Království, Francii, Rusku, Austrálii a Německu.

 

 

Zdroj: Zuzana Kantorová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz