Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Studentka připravila pro Cafe 21 crowfundingový projekt na Hithit

Studentka připravila pro Cafe 21 crowfundingový projekt na Hithit

28. 3. 2018 - Evu Podolskou, studentku pátého ročníku UTB zaujal crowfunding a rozhodla se pro komunitní kavárnu Cafe 21 napsat projekt na renovaci jejího zařízení.

Stolky a židle, které jsou v kavárně momentálně zapůjčené, a které velmi pomohly v těžkých začátcích, totiž už mají své nejlepší za sebou.

04086-Cafe_21_2.jpg

„Musím říct, že když jsem vstoupila do kavárny Cafe 21, zapůsobilo na mě klidné prostředí a milí, usměvaví lidé, kteří svoji práci dělají s láskou. Proto mě překvapil fakt, že i když se na první pohled zdá být kavárna plně vybavená, opak je pravdou. Na vybavení totiž nezbylo dost investic, a proto je veškerý nábytek pouze zapůjčený, a to je načase změnit. V kavárně se nachází totiž jen to nejdůležitější - kávovar a výstavní systém v prostorách celé kavárny,“ zmiňuje Eva hned na úvod.

Není to ale její první projekt, už v minulosti se aktivně zapojila do crowfundigového  projektu pro kavárnu Slunečnici ve Zlíně a jak sama dodává, vždycky je komu pomoci, stačí se jen rozhlédnout. Tento projekt ale má i další využití a je hlavním tématem její diplomové práce.

04086-77.jpg

 

Projektu držíme palce a o dalším vývoji vás budeme informovat.

 

Více na: https://www.hithit.com/cs/project/4680/cafe-21-pripravujeme-kavu-srdcem

https://www.facebook.com/Cafe21UH/ nebo www.cafe21.cz

 

 

Zdroj: Lenka Durďáková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz