Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

DOBRÉ JÍDLO, PITÍ, KUCHAŘSKÉ SHOW A RŮZNÉ GASTRONOMICKÉ ZÁŽITKY TO JE KARNEVAL CHUTÍ OSTRAVA 2018

DOBRÉ JÍDLO, PITÍ, KUCHAŘSKÉ SHOW A RŮZNÉ GASTRONOMICKÉ ZÁŽITKY TO JE KARNEVAL CHUTÍ OSTRAVA 2018

17. 4. 2018 - Oblíbená akce se koná již šestým rokem na výstavišti Černá louka v Ostravě a těší se veliké oblibě, a to dokazuje i návštěvnost bezmála 9 000 návštěvníků.

Karneval chutí 2018 je pestrá nabídka výborného jídla, pití, různých ochutnávek, koštu vína, kávy,kuchařské show a různých gastronomických lahůdek,které potěší všechny milovníky dobrého jídla ve dnech 20.–22. dubna 2018 na Výstavišti Černálouka v Ostravě.

Opět se uskuteční soutěž„Milujeme jídlo“. Návštěvníci,kteří rádi vaří, se mohou přihlásit. Letos vám také předvedou kuchařskou show v soutěži „Milujeme jídlo“ i moderátoři Hitrádia Orion!

 

04130-karneval_chuti_jpg.jpg

 

Tradičně se budou také prezentovat školy se svými provozy a prostřou slavností tabuli. Letos bude výběr ze tří témat, které si škola zvolí, se dozvíte přímo na výstavě.

Budete mít možnost navštívit třeba Chilli bistro, kde vám nabídnou chilli točenou zmrzlinu,chilli pivo, limonádu, chilli omáčky a další chilli dobroty. Můžete ochutnat cvrčky, šváby, štíra, šneky nebo také šnečí kaviár.

Na letošní kuchařské show vám předvede, jak dovede kouzlit v kuchyni Jan Punčochář – jeden z nejlepších šéfkuchařů. Milovníci dobrého vína budou mít příležitost ochutnat vynikající kvalitní moravská i zahraniční vína z nabídky vinařů a vinoték –už jste měli modré víno?

 

04130-Karnelval_chuti_Jan_Puncochar_2018-photoone-087.jpg

 

Prostor k prezentaci i k prodeji dostanou rovněž dodavatelské firmy a drobní prodejci s mnoha specialitami,regionálními surovinami, masných, pekařskýcha jiných produktů pro přípravu pokrmů. Karneval chutí Ostrava 2018 bude opravdu pestrý nejen dobrotami, ale i zážitky, přijďte!

 

www.cerna-louka.cz

 

 

 

 

! ČLÁNEK V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz