26. 4. 2018 - Značky s karlovarským srdcem se spojují, aby společně bavily návštěvníky filmového festivalu, po celou dobu trvání akce se budou moci bavit v Becher Zone!
Při Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary (KVIFF) bude kromě skvělého programu bavit návštěvníky také nabitá Becher Zone. Najdete ji v samém srdci festivalového dění – hned vedle Spa Hotelu Thermal. Becherovka se zároveň pro letošní rok stává Oficiálním drinkem celého festivalu!
Díky partnerství s MFFKV bude mít Becherovka skvělou příležitost ukázat mladým lidem, že není jen tradičním bylinným likérem, ale že v sobě ukrývá všechno, co čekají od moderního drinku, stejně jako od kvalitního filmu – zábavu, originalitu, nadšení svých autorů i zajímavý příběh.
To vše v místě, které má Becherovka zapsané hluboko ve své DNA. Vždyť v Karlových Varech se v roce 1807 zrodila a od té doby se v západočeském městě vyrábí. Nyní se promění v hostitele, který bude od 29. června do 7. července bavit filmové fanoušky z celé republiky.
Návštěvníci Becher Zone poznají novou tvář Becherovky. Zbavenou jakýchkoliv stereotypů. Zábavnou. Mladou. A moderní. V zóně se bude propojovat unikátní chuť karlovarského likéru s kvalitním jídlem a zejména koktejlovým barem. Menu připravují barmani a kuchaři z Bugsy’s Baru, kteří na výběru a přípravě koktejlů spolupracují s Georgem Němcem, celosvětově respektovaným barmanem a brand ambasadorem Becherovky. O zábavu se budou starat také DJ’s a šikovní řemeslní tvůrci se svými workshopy.
Přes den bude Becher Zone fungovat jako chill out prostor k odpočinku, ve kterém budou festivaloví hosté nabírat síly. Večer se promění v nejživější místo z celých Karlových Varů, které bude po skončení projekcí centrem veškerého dění!
„Karlovarský filmový festival je pro nás skvělou příležitostí, jak odprezentovat novou vizáž Becherovky. Osobně věřím, že filmový festival v Karlových Varech a Becherovka k sobě patří,“ dodává manažer značky Jakub Will Loos.
Zdroj: Michal Všeliš
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.