Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SPAR City na festivalu ROCK FOR PEOPLE

SPAR City na festivalu ROCK FOR PEOPLE

28. 6. 2012 - Rychlé a kvalitní nákupy čerstvého zboží a dalšího sortimentu budou k dispozici návštěvníkům festivalu ROCK FOR PEOPLE, který se koná od 3. do 6. července 2012 v Hradci Králové. Přímo na festivalu bude dočasně otevřena miniprodejna s pultovým prodejem nejnovějšího konceptu SPAR City.

Festivalová prodejna je v České republice ojedinělým projektem, v zahraničí jsou však tyto obchody na festivalech běžné a velmi úspěšné. Projekt vychází z nového konceptu prodejen SPAR City, které se budou postupně rozrůstat po celé České republice. První stálá prodejna SPAR City byla otevřena letos v květnu v BB Centru v Praze 4, další přivítala nové zákazníky 27. června 2012 na náměstí Míru v Praze 2.

„Prodejna SPAR City na festivalu je pro nás novou zkušeností a způsobem, jak být zákazníkům ještě blíž,“ uvádí Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Věříme, že návštěvníci festivalu ROCK FOR PEOPLE ocení možnost nakoupit rychle „v rytmu festivalu“ běžný sortiment privátních značek SPAR, aniž by museli festival opustit,“ dodává Martin Ditmar. Již v minulém roce byl na festivalu Benátská noc otevřen stánek s občerstvením pod značkou SPAR To Go, což se u zákazníků setkalo s pozitivním ohlasem.

Prodejna SPAR City bude součástí hlavního stanoviště organizátorů festivalu. Na ploše cca 50 m2 budou mít návštěvníci možnost denně zakoupit balené pečivo – sladké i slané, dále uzeniny, mléčný sortiment, sýry a lahůdky, konzervované potraviny, z nepotravinářských produktů pak základní hygienické potřeby jako toaletní papír, kapesníčky, dámskou hygienu, mýdla a krémy, zubní pasty a kartáčky a také kondomy. Sortiment je přizpůsoben tak, aby vyhověl požadavkům lidí s různým životním stylem, tedy i vegetariánům, veganům či těm, kteří kvůli celiakii museli ze svého jídelníčku vyloučit potraviny obsahující lepek.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz