Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

GULACH OPEN AUSTERLITZ 2018

GULACH OPEN AUSTERLITZ 2018

14. 5. 2018 - Jedenáctý ročník kulinářské soutěže „ GULACH OPEN AUSTERLITZ “ se uskuteční v sobotu dne 19. května v areálu městského koupaliště ve Slavkově u Brna.

 

 

 

 

Přihlášky družstev zasílejte na dresu: p.zvonek@seznam.cz. Z důvodu omezené kapacity míst pro soutěžící upřednostníme zájemce dle pořadí data přihlášení.

Vařit je dovoleno pouze v kotlích na uzavřeném ohni. Hodnotí se čtyři kategorie: nejchutnější hovězí guláš, jakýkoliv jiný výborný guláš, guláš získající nejvíce hlasů od diváků a nejzajímavější image družstva.  Vlastní soutěž bude zahájena v 10:00 hodin. Výsledky porota vyhlásí v 17:00 hodin. Bližší propozice zašleme přihlášeným družstvům dodatečně.

 

04185-gulach.jpg

 

O dobrou náladu příchozích návštěvníků a soutěžících se postará od dopoledních hodin hudební skupina VÝLET a následně se do půlnoci vystřídají kapely ŠEMORA BAND ROCK “N“ BEAT, VERTEX a SMP+. Pro děti bude připravena již tradiční atrakce skákací hrad a bohaté občerstvení zajistí personál obou barů koupaliště. Celodenní vstupné činí 50 Kč. Děti a důchodci mají vstup zdarma.

Srdečně zvou pořadatelé

 

 

 

Zdroj: Ladislav Michálek

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz