Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Odpočinková zóna K–LEE–DECK vyráží na festivaly

Odpočinková zóna K–LEE–DECK vyráží na festivaly

28. 6. 2012 - Novinkou letních hudebních festivalů bude letos klidová zóna K–LEE–DECK. Projekt navazuje na působení stánku Promile INFO a dále rozšiřuje jeho možnosti i služby poskytované návštěvníkům.

Nově bude na vybraných festivalech k dispozici stan, kde si lidé budou moci odpočinout, dýchnout do alkotesteru, aby věděli, zda a kdy mohou usednout za volant, anebo konzultovat s odborníky případné otázky týkající se odpovědné konzumace alkoholu.

Stejně jako celý projekt Promile INFO, i letošní zajímavou inovaci v podobě klidové zóny K–LEE–DECK zajišťuje SANANIM za podpory Plzeňského Prazdroje. Úspěšně tak pokračuje dlouhodobá spolupráce neziskového sektoru a významného výrobce klasického českého piva i řady nápojových novinek.

„Každý čas od času něco neodhadne a na letních festivalech to může být právě množství zkonzumovaného alkoholu. Chceme na to návštěvníky upozornit a dosáhnout toho, aby alespoň chvilku popřemýšleli o tom, kolik a čeho vypijí. A pokud budou mít pocit, že potřebují na chvilku vysadit, chceme jim nabídnout prostor a odborný dohled,“ říká k celému konceptu Roman Blažíček z občanského sdružení SANANIM.

Bezpečí návštěvníků na podobných akcích je nejen otázkou různých zábran a příkazů, ale důležitou roli hraje i samotné prostředí a poskytované služby. Klidová zóna zvýší komfort návštěvníků a přispěje k jejich většímu bezpečí.

„Klidovou zónu představíme na přelomu července a srpna, tedy v době, kdy festivaly budou v plném proudu. V této chvíli ještě finalizujeme detaily a dokončuje se výroba stanu. Celkem bychom se letos chtěli zúčastnit desítky festivalů. Věříme, že nová klidová zóna poslouží návštěvníkům a podpoří odpovědnou konzumaci alkoholu na těchto festivalech,“ říká Drahomíra Mandíková, ředitelka firemních vztahů a komunikace Plzeňského Prazdroje

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz