Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Wine Prague 2018

Wine Prague 2018

16. 5. 2018 - Největší veletrh vína v České republice a na Slovensku finišuje s přípravami.

Přípravy na největší tuzemskou vinařskou akci roku – veletrh Wine Prague 2018 jsou v plném proudu. Veletrh proběhne ve dnech 21. až 23. května tradičně na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech a naváže na velký úspěch předchozích ročníků u vystavovatelů i návštěvníků. Je určen především profesionálům z oboru vína a gastronomie a všichni ti, kteří s vínem při svém podnikání pracují by si neměli nechat ujít tuto jedinečnou příležitost seznámit se s rozsáhlou nabídkou produktů i služeb, ale také se současnými trendy v oboru.

V tuto chvíli vrcholí registrace vystavovatelů z řad tuzemských i zahraničních vinařů a samozřejmě i dovozců vín a poskytovatelů nejrůznějších služeb s vínem spojených. Návštěvníci se tak mohou opět těšit na mnoho slavných vinařských jmen prezentovaných samostatně, ale i na širokou škálu VOC a sdružení vinařů, kteří se rozhodli ukázat sílu a styl svých apelací ve společných prezentacích. A do Prahy již tradičně míří i mnoho zahraničních hostů. Velmi bohatá bude letos prezentace italských vín, která se u nás těší obrovské popularitě.

 

04192-_MG_6168.jpg

 

Na veletrhu bude již tradičně probíhat i rozsáhlý program doprovodných degustací a seminářů ve dvou samostatných degustačních sálech. Návštěvníci se tak mohou opět těšit na celou řadu nesmírně zajímavých prezentací vinařů z tuzemska i ze zahraničí. Skutečně exkluzivní degustaci potvrdili, mimo jiných vinařů, importérů a sdružení, například i zástupci Austrian Wine Marketing Board.

Pro návštěvníky je již spuštěna registrace a již nyní je tedy možné si zajistit vstupenky na webových stránkách www.wineprague.com. Zde je postupně zveřejňován i seznam vystavovatelů a brzy bude publikován i program doprovodných akcí s možností se na ně přihlásit. S přihláškami na semináře a prezentace opravdu neváhejte, kapacita sálů je omezená a organizátoři po zkušenostech z minulých ročníků očekávají opravdu velký zájem o mnoho z těchto velmi prestižních degustací.

 

04192-_MG_6177.jpg

 

Mezinárodní veletrh vína Wine Prague 2018 je za dveřmi. Aktuality z příprav veletrhu a praktické informace pro návštěvníky i vystavovatele jsou k dispozici na webových stránkách www.wineprague.com. Organizační tým se těší na shledání se všemi profesionály z oboru vína a gastronomie v pražských Letňanech od 21. do 23. května 2018.

 

 

SOUTĚŽ O VSTUPENKY !

 

 

ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz