Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ZLÍN FILM FESTIVAL 2018 - OCHUTNEJTE JEHO JEDINEČNOU ATMOSFÉRU

ZLÍN FILM FESTIVAL 2018 - OCHUTNEJTE JEHO JEDINEČNOU ATMOSFÉRU

18. 5. 2018 - Ve dnech od 25. května do 2. června ožije Zlín již 58. ročníkem Zlín Film Festivalu, který je nejstarší a největší filmovou přehlídkou svého druhu na světě.

 

Každoročně jeho bohatý filmový program, doprovodné akce a jedinečná atmosféra přilákají již tradičně do Zlína přes sto tisíc malých i velkých návštěvníků.

Letos je jeho hlavním tématem československý film pro děti a mládež ke 100 letům české státnosti. Významné výročí se promítne i do doprovodného programu, který umožní návštěvníkům přenést se například do období první republiky prostřednictvím návštěvy RETRO kavárny v altánu v Divadelní zóně Pegas Nonwovens.

 

04198-_MG_0057.jpg

 

Na dobrou kávu a domácí dezert však mohou hosté festivalu zavítat například do KAFÉ Zámek do zlínského zámku nebo na Náměstí Míru doFestival Café, kde se kromě příjemného posezení mohou denně setkat i se zajímavými osobnostmi filmového festivalu.

Nejmenší návštěvníci mohou potom ve Festivalové uličce zavítat do růžového světa oplatek Manner nebo do speciální Lentilky pošta, kde se dá nejen mlsat, ale třeba poslat barevný pozdrav z festivalu.

 

04198-_MG_5209.jpg

 

Více na www.zlinfest.cz.

 

 

 


! ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz