Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

1. ročník MAKRO foodfestu

1. ročník MAKRO foodfestu

24. 5. 2018 - Přijďte si užít dny plné gastronomických zážitků, krajových specialit, výběrového vína i piva do MAKRO Zlín.

Ve dnech 25. – 26. května zde proběhne 1. ročník gastronomického festivalu MAKRO Foodfest.

Společnost MAKRO ČR pro své zákazníky i širokou veřejnost na poslední květnový víkend připravila unikátní gastronomický program. Návštěvníci Food Festivalu před Makrem se mohou těšit na delikatesy z restaurace Lanterna ve Velkých Karlovicích, Rožnovských pivních lázní, restaurace Schodky Tlumačov, Beef and Beer z Uherského Hradiště, kroměřížské Octárny, restaurace u Vychopňů ze Vsetína a zlínského Sportcentra. Kuchaři vyjma svých delikates připraví navíc soutěžní menu na téma Zelí na jakýkoliv způsob. O vítězi tohoto klání rozhodnou návštěvníci festivalu.

 

04212-Makro_Foodfest.jpg



„Celý víkend bude doslova nabitý gastro programem,“ uvádí Renata Jurčíková, ředitelka Makro Zlín, a vypočítává: „Vyjma skvělých ochutnávek máme připravenou barmanskou show, řízené degustace vína z nabídky MAKRO, ukázky baristického umění. Celým víkendem návštěvníky provede Milan Nepustil, a VIP host festivalu, herečka Markéta Hrubešová, představí svá kuchařská kouzla. Mysleli jsme i na nejmenší, pro které budou připraveny soutěže a řada dětských atrakcí.“

 

 

Přijďte si užít zábavu a ochutnat kulinářské speciality.

 

 

 

 

 

Zdroj: Jana Zavadilová, Zlínský deník

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz