Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival v areálu likérky. Masters Of Rock se blíží!

3. 7. 2012 - VIZOVICE – Už příští týden odstartuje ve Vizovicích na Zlínsku Masters Of Rock 2012, největší mezinárodní rockový open-air festival v České republice. Letos se uskuteční v termínu od čtvrtka 12. do neděle 15. července, dějištěm bude opět areál likérky Rudolf Jelínek.

Masters Of Rock se koná už po desáté, návštěvníkům nabídne během čtyř dnů celkem 70 koncertů na dvou pódiích, spoustu zábavy a možnost získat podpisy rock-metalových hvězd. Těch přijede na Východní Moravu opravdu dost. Tou hlavní bude NIGHTWISH, celosvětově nejúspěšnější metalová kapela posledních deseti let. Ve Vizovicích představí své nové album s názvem Imaginarium, kterého se již prodalo téměř milion kusů.

Obrovským zážitkem bude určitě i vystoupení populární švédské formace SABATON, stejně jako pódiová show holandské kapely WITHIN TEMPTATION. Velkým tahákem je i česká metalová legenda ARAKAIN, která si přizvala na Masters Of Rock velmi exklusivního hosta - Lucii BÍLOU. Ta spolu s kapelou ARAKAIN vystoupí pouze na festivalu Masters Of Rock.

Areál likérky se pro fanoušky tvrdé hudby otevře ve čtvrtek 12. července již ve 12 hodin, o dvě hodiny později už festival odstartuje. Program a další informace na www.mastersofrock.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz