1. 6. 2018 - Pokud jste byli již loni návštěvníkem Garden Food Festivalu v Olomouci nebo ve Zlíně a ptáte se, proč byste letos měli přijít znovu, potom vězte, že kromě spousty gurmánských zážitků organizátoři přináší i letos spoustu zajímavých překvapení.
Kromě toho, že se oblíbená akce poprvévydá i do Rožnova pod Radhoštěm, každá z nich přináší řadu novinek.
OCHUTNEJTE MENU OD ZDEŇKA POHLREICHA
Vůbec poprvé v historii festivalu bude slavný televizní šéfkuchař sám připravovat degustační menu pro návštěvníky. Vedle své kuchařské show totiž přiveze i speciální restauraci na kolečkách. Wheels restaurant je originální kamionový návěs v podobě luxusní restaurace s terasou, která obslouží až 30 hostů.
NA PIKNIK S FOIE GRAS
Netradiční degustační piknikový „balíček“ ve stánku Husí játra Filipa Töpfera přesně naplňuje myšlenku Garden Food Festivalu. V menších porcích vyzkoušet širokou škálu lahůdek, v tomto případě z husích jater.
JE LIBO ČERSTVOU RYBU?
Porcování velké ryby na pódiu před zraky návštěvníků je již tradičním lákadlem a atraktivní podívanou na Garden Food Festivalu. Tentokrát jde však o čerstvého tuňáka,kterého vám připraví u stánku restaurace Oceán 48 nebo si ho můžete odnést domů a uvařit si ho podle své chuti.
PEČENÝ BÝK NEBO DVACETIKILOVÉ KRŮTY
Pomalu pečený dvouset kilový býk nebo dvacetikilové krůty jsou jedním z velkých trháků letošního ročníku GFF. Opět se potvrzuje, že v jednoduchosti je síla a určitě stojí za ochutnávku. Doporučujeme všem masožroutům!!!
STAČÍ JEN PÍPNOUT
Papírové grešle, jak je dosud znali pravidelní návštěvníci festivalu, jsou minulostí. Nyní stačí nabít čip a můžete být velmi rychle u stánku odbaveni. Na svém mobilu si navíc ihned zkontrolujete i stav svého účtu. Platit lzenově kartou a nevyčerpané elektronické „grešle“ můžete nyní i vrátit.
! ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU !
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.