Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Soutěž Czech Specials – Co se vařilo za první republiky

Soutěž Czech Specials – Co se vařilo za první republiky

6. 6. 2018 - Pro všechny milovníky české kuchyně přichystalo Czech Specials soutěž „Co se vařilo za první republiky“.

Hlavní výhrou je účast na podzimním natáčení oblíbeného televizního pořadu Kluci v akci.

 

Hezky česky a v zástěře Czech Specials si s Kluky v akci v televizi užil vaření šéfkuchař táborské restaurace Martin Svatek. Společně divákům představili soutěž projektu Czech Specials a připravili dvě jídla inspirovaná první republikou. Soutěž spočívá v přípravě lahodného pokrmu právě podle receptů z odvysílaného dílu z 5. 5. 2018, které nadšení amatérští kuchaři vyfotí a snímek odešlou přes soutěžní formulář.V moderním pojetí tak ožívá tradiční česká kuchyně.

Fotografie mohou milovníci vaření zasílat nejpozději do 30. 6. 2018. Snímky vyhodnotí odborná porota složená z profesionálních kuchařů a ze zástupců pořadatele. Výherci budou vyhlášení 16. 7. 2018. Kromě hlavní výhry v podobě účasti na podzimním natáčení pořadu Kluci v akci se soutěžící mohou těšit na nejrůznější dárkové předměty.

A co že se to tedy vařilo za první republiky? Noblesu meziválečného Československa mohou nostalgicky připomenout zapečený krém z kozího sýra a dýně nebo pečený králík, mrkev dušená v seně a brambory v popelu.

 

Více o soutěži:
www.czechspecials.cz/soutez
Facebook CzechSpecials aneb Ochutnejte ČR

 

 

 

Zdroj: CzechTourism, www.czechtourism.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz