Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festival malých pivovarů popáté v Napajedlích Zábava pro celou rodinu

Festival malých pivovarů popáté v Napajedlích Zábava pro celou rodinu

21. 6. 2018 - Napajedla již popáté ožijí přehlídkou malých pivovarů a hudby. Přijďte ochutnat vychlazené pivní speciály v sobotu 23. června od 15 hodin na nádvoří Nového Kláštera v Napajedlích.

Představí se desítka pivovarů! Mezi tradiční stálice jako jsou Jarošovský pivovar, Harley Pub Otrokovice, Minipivovar Valášek Vsetín, Karlovský minipivovar Pod pralesem z Velkých Karlovice, 1. Selský pivovárek Kroměříž a Pivovar Syrovar ze Syrovína máme pro letošní ročník svěží novinky v podobě Klášterního pivovaru Želiv, místního Pivovaru Chmelnice Napajedla, Topolského pivovaru z Topolné nebo Kyjovského pivovaru.

K dobrému pivu patří skvělá hudba! Vystoupí zlínská folkrocková kapela Pass a rytmy ska v seskupení partičky Gentlemen´s Club z Hranic. Jako hvězda večera zazní kapela MLASK z Pardubic, která představí jedinečnou bubenickou show. Závěr večera bude patřit napajedelské rock-popové kapele Aventis.

 

04272-Festival_malych_pivovaru_2.jpg

 

Na své si návštěvníci přijdou u oblíbeného stánku kavárny Café Klášter s letními osvěžujícími koktejly a pestrá nabídka z grilu v dalších stáncích rovněž nebude chybět.
Na Festival malých pivovarů vezměte celou rodinu – pestrý program bude patřit i malým dětem, které si užijí báječnou zábavu u sportovních aktivit a Domem dětí a mládeže Matýsek.

Vstupné na celodenní akci je 100,- Kč / 150,- Kč vstupné i s pivním krýglem s logem festivalu.

 

04272-Festival_malych_pivovaru_03.jpg


Více informací o události na www.kknapajedla.cz nebo na facebookové stránce Klubu kultury Napajedla.

 

 

04272-FMP_2018_poster.jpg

 

 

 

 

! ČLÁNEK V AKTUÁLNÍM ČÍSLE ČASOPISU !

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz