Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Golfový maraton s ochutnávkou golfu pro nováčky

Golfový maraton s ochutnávkou golfu pro nováčky

15. 7. 2012 - OSTROŽSKÁ NOVÁ VES - Na originálně strávený den Vás zve v sobotu 28. 7. Golf club Uherské Hradiště. Pro hráče, nováčky i diváky je připraven celodenní program na golfovém hřišti Jezera v Ostrožské Nové Vsi.

Kromě golfu a útoku na rekord na rekord v počtu hráčů, kteří v jeden den odehrají 18 jamek, případně 27 jamek a nebo i více, jsou připraveny ochutnávky vína, grilování po celý den, míchané nápoje i pivo.

Golfoví nováčci mají možnost vyzkoušet golf na cvičných plochách, soutěžit v puttování a také doprovodit hráče na hřiště jako caddy nebo jenom jako diváci si spolu s nimi vychutnat to pravé golfové nadšení.

Těšit se můžete na předváděcí jízdy automobilů, cimbálovou muziku i rokovou kapelu. Golfování pak lze „proložit“ i jízdou na inlinech (cyklostezka vedle hřiště) nebo osvěžením na místním koupališti. Prostě skvělý zážitek. A jak se hraje se svítícími míčky? To si vyzkoušíte po setmění, při nesoutěžním golfu.

Ochutnejte golf!

Informace naleznete na www.gcuh.cz nebo na www.cgf.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz