Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Prague Bar Show

Prague Bar Show

29. 8. 2018 - 8. ročník nejvýznamnější nápojové události v Česku se blíží!

21. - 22. 10. 2018, 12:00 - 20:00

Pragovka, Kolbenova 923/34a, Praha 9

Prague Bar Show je jedinou akcí svého druhu v České republice. Po sedm let byla tato odborná událost věnována pouze profesionálům z řad gastronomie, letošní osmý ročník je nově otevřen i všem milovníkům a nadšencům z řad široké veřejnosti, které stále více zajímají detaily z výroby, historie a využití nápojů.

Prague Bar Show nabídne semináře, workshopy a prezentaci nápojů všech druhů (destilátů, piva, vína, kávy, ciderů či nealkoholických nápojů). Návštěvníci mají možnost potkat nejlepší nápojové experty, barmany, mixology a ambasadory značek z Česka i zahraničí. Získají nové informace a vědomosti, inspiraci a seznámí se s nejnovějšími světovými trendy v oblasti nápojů. A především ochutnají nápoje od desítek vystavovatelů – od světových značek až po malé craftové výrobce.

Prague Bar Show organizuje BARLIFE, exkluzivní specializovaný dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii a organizátor dalších úspěšných akcí jako Rumfest, Ginfest a Whiskyfest. Tento respektovaný a nestranný titul je pro čtenáře zdrojem vzdělání, inspirace a zábavy již od roku 2004.

Program průběžně aktualizujeme na webových stránkách a na Facebooku.

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Alice Chalupská

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz