Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hotel Anybody učiní z ubytování filmový zážitek

Hotel Anybody učiní z ubytování filmový zážitek

4. 9. 2018 - Doposud v Brně vymýšleli a uváděli v život více či méně tradiční barové koncepty. Letos na podzim však Lidi z Baru hranici této škatulky překročí. Stane se tak na přelomu září a října, kdy se oficiálně otevře hotel Anybody.

Autoři Baru, který neexistuje, Super Panda Circusu či 4pokojů však tvrdí, že se do zcela nového oboru podnikání nepouštějí. „Hlavní linka zůstává úplně stejná, jako v našich předchozích projektech: pohostinnost a zážitek. V tomto případě je však naší „výmluvou“ nikoli koktejl, ale scéna v pokoji,“ říká Adam Vodička, spolumajitel podniků Anybody a Super Panda Circus.

Zvláště na výše zmíněný experimentální podnik Super Panda Circus hotel Anybody myšlenkově lehce navazuje. Také zde je kladen důraz především na nevšední prožitek hostů.

 

 

Hotel Anybody bude tvořit deset pokojů – polovina bude otevřena v uvedený termín, zbývající pětice pak postupně do konce roku 2018. Každý pokoj bude unikátní svým vybavením a ztvárněním, jemuž byl předlohou vždy jeden film z období 60. let minulého století.

Hosté se tak budou moci převtělit do postav ikonických snímků ze zlaté éry kinematografie a zahrát si svou vlastní verzi Zvětšeniny, Goldfingera či Bláznivého Petříčka. Poslouží jim k tomu funkční rekvizity, audio scénáře namluvené profesionálními herci, kostýmy a další gamifikační prvky.

„Baví nás pracovat na odvážných a nových konceptech. Chtěl jsem vytvořit intenzivní zážitek, který propojuje pohostinnost, umění a zálibu v hraní her. Šedesátá léta osobně považuji za jednu z nejinspirativnějších v historii lidstva,“ dodává Adam Vodička s tím, že na tvorbě konceptu pracoval 15členný tým čítající například scénáristu, scénografa, psychology, gamifikátorku a samozřejmě také architekty či vývojáře.

Nevšední bude i fakt, že host prochází celým check-in procesem pomocí automatizovaného systému. Ráno se pak vydá na snídani do některého z podniků na Zelném trhu. Minibary v pokojích nabídnou občerstvení v podobě šampaňského, na míru vytvořených koktejlů a Zázračné limonády.

 

 

Další informace o nevšedním projektu se budou postupně objevovat na webu www.hotelkteryneexistuje.cz.

Hotel Anybody je umístěn ve třetím patře paláce Opata žďárského kláštera, památkově chráněné barokní budovy, která stojí na historickou atmosférou prodchnutém Zelném trhu. Kromě Anybody bude v paláci fungovat i bar Slast, další z podniků Lidí z Baru.

 

 

 

 

Zdroj: Michael Lapčík

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz