Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slavnosti moře na Kraví hoře – 9. vlna se valí na Brno!

Slavnosti moře na Kraví hoře – 9. vlna se valí na Brno!

11. 9. 2018 - O víkendu 15. -16. září zaplaví Kraví horu rybí speciality a dary moře. Návštěvníci mohou opět čekat největší grilování mořských ryb a darů moře v ČR.

Během víkendu potěší milovníky mořských specialit další velkolepé grilování na Kraví hoře. Stejně jako v předchozích letech se návštěvníkům představí Bistro Ocean48 s dalšími předními brněnskými i mimobrněnskými restauracemi. Návštěvníci se mohou těšit například na Burger z mečouna s majonézou z pečených paprik, Roastbeef z tuňáka s křenovým crème fraîche, Mořského vlka, pyré z pečené červené řepy a fazolový salát s koriandrem nebo Grilovanou sépii, salsa verde, friseé salátek, bruschetta s černou majonézou a mnohé další.

Akce Slavnosti moře svým pojetím zcela vybočuje ostatním gastronomickým festivalům, kdy kromě kvalitního exotického jídla, bohaté nabídky moravských vín, kávy a dalších pochutin, nabídne svým návštěvníkům opravdovou přímořskou atmosféru za doprovodu latinských rytmů, a to vše bez vstupného.

Na Slavnostech moře nebude chybět ani ústřicový bar a pestrá nabídka nápojů – od italského Prosecca či Aperolu přes moravská vína nebo kvalitní kávu doplněnou zmrzlinou ve sladkém koutku.

 

Placení probíhá pomocí čipových karet, které je možné pořídit ve všech provozech Ocean48 a v samotném místě konání (cena 20 Kč). Karty lze dobít kdykoli v uvedeném období před akcí. Přímo na akci je možné nabití platební kartou i hotovostí, z kapacitních důvodů však pořadatelé doporučují tak učinit již předem. Všechny karty z minulých let jsou platné i letos, nevyčerpané prostředky mohou návštěvníci uplatnit i letos. Ceny jednotlivých jídel se budou pohybovat okolo 130 korun, všechny pokrmy bude možno si nechat zabalit s sebou. Jako památku na příjemně strávený den si můžete odnést různé reklamní předměty, které jsou novinkou letošního ročníku. Návštěvníci se nemusí bát, že by se z důvodu omezení dopravy na ulici Údolní nedostali na Slavnosti moře. “Je připravena náhradní doprava X4, která návštěvníky co nejpohodlněji a nejrychleji dopraví na akci“, uvedl Baráček.

 

Více informací o události můžete nalézt na události Facebook.
Reportážní video z posledního ročníku 2017 najdete zde.
Kompletní nabídku akce a další informace najdete na webu www.slavnostimori.cz

 

 

 

 

 

Zdroj: Kateřina Valešová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz