17. 9. 2018 - Exhibice elitních osobností z gastronomie, prestižní soutěže i technologické a potravinářské novinky a degustace delikates. To bude 8. ročník mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL.
Ve dnech 4. až 7. října 2018 se v areálu PVA EXPO PRAHA představí to nejlepší z pohostinství. Nebude chybět ani odborný kongres k tématu Lidský faktor.
Ještě větší show! Na 400 vystavovatelů, 15 000 m2 výstavní plochy a bohatý program pro profesionály i amatéry. To bude FOR GASTRO & HOTEL 2018. V rámci programu proběhnou soutěže a exhibice barmanů, baristů, teatenderů a pivních specialistů. V Hale 1 se mohou návštěvníci těšit nasoutěž TEFI-TEX HOUSEKEEPING CUP, která ve finále najde nejlepší hotelové pokojské. Hala 7 výstaviště PVA EXPO PRAHA se pochlubí přehlídkou cukrářské elity. Ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů ČR se v rámci veletrhu uskuteční soutěž CUKRÁŘ ROKU 2018 – HOLLANDIA CUP. Nebude chybět ani exhibice hvězd španělské kulinářské sféry Lorenza Sinisihoa Javiera Carboneho. Odborné i laické veřejnosti předvedou, co dokáží revoluční grily pro profesionály JOSPER. Součástí programu budou i prezentace a degustace delikates a přehlídka technologických a potravinářských novinek.
Na své si přijdou odborníci z oboru gastronomie. Právě pro ně je první den veletrhu 4. října v Kongresovém sále ve Vstupní hale II připraven KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Hlavním tématem bude Lidský faktor. Profesionálové z oboru gastronomie se mohou těšit na mnoho zajímavých přednášek, workshopů i panelovou diskuzi.V rámci slavnostního galavečera bude udělena Cena VLTAVA LABE MEDIA o nejlepší koncept, inovaci a start-up gastro podniku.
Více informací o programu najdete na:www.for-gastro.cz/program.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.