Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kávový festival Barista cup Ostrava 2018

Kávový festival Barista cup Ostrava 2018

21. 09. 2018 - OSTRAVA - Ať už je pro vás káva ranním rituálem, sladkou tečkou po obědě nebo odpoledním životabudičem, zkrátka pokud jste milovníkem kávy, který si nedokáže svůj den bez šálku tohoto lahodného nápoje představit, neměli byste určitě vynechat návštěvu festivalu kávy Barista Cup Ostrava 2018.

Letos vás všechny vezmeme na kávové plantáže Střední Ameriky, celý prostor Trojhalí, kde se festival koná, se promění na místo plné květin, chutí středoamerické kuchyně, barev osvěžujících koktejlů a vůně kávy.

Na festivalu budete mít možnost dozvědět se spousty zajímavých informací prostřednictvím workshopů, přednášek a cuppingů.

Pro koho je festival?

Celý festivalový den je připravený tak, aby pobavil a uspokojil zvědavost široké veřejnosti, stejně tak jako prohloubil znalosti a zkušenosti kávových profesionálů.

Festival konaný v prostorách Trojhalí má vstup zdarma pro všechny návštěvníky včetně těch nejmenších, pro které máme připravený i dětský koutek.

Na Ostravském Barista Cupu 2018 poměří své síly i nejlepší baristé během příprav espressa a cappuccina. Buďte u toho!

Jak bude soutěž probíhat?

Baristé dostanou za úkol během 12 minut připravit čtyři espressa a čtyři cappuccina, pod drobnohledem sedmi porotců. Ti zhodnotí jak samotnou přípravu kávy, tak i její vzhled a chuť a také úroveň servisu a vystupování baristy.

7. ročník festivalu kávy Barista Cup Ostrava 2018 proběhne 22. září v prostorách Ostravského Trojhalí.

Pokud si s námi chcete užít krásný den plný kávy a slunce v Ostravě, mrkněte na FB stránky, nebo  web události, kde se o Barista Cupu 2018 dozvíte vše, co budete potřebovat

Těšíme se na Vás!

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: PR
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz