Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Perla Zlínska i Potravina Zlínského kraje

Perla Zlínska i Potravina Zlínského kraje

25. 7. 2012 - Mlékárna Valašské Meziříčí se již mnoho let řadí mezi špičku v mlékárenském průmyslu. Výsledkem jsou nejen zákazníky oblíbené produkty, ale i ocenění, která mlékárna za svojí výrobu pravidelně získává. Nyní se může pyšnit dalším oceněným výrobkem, a to hned dvakrát.

Acidofilní mléko s cereáliemi totiž získalo titul Regionální potravina Zlínského kraje 2012 a také ocenění Perla Zlínska 2012.

„Netradiční příchuť Acidofilního mléka cereálie jsme se rozhodli vyrábět na základě dlouhodobé poptávky po kysaných mléčných výrobcích. Těší nás, že tato příchuť zabodovala nejen u zákazníků, ale i odborné poroty,“ říká Zdeněk Bukovjan, obchodní a marketingový ředitel. „Ocenění si velmi vážíme a bereme ho jako výzvu, a to takovou, že bychom i do budoucna chtěli přinášet zákazníkům nové výrobky či příchutě, které obohatí náš sortiment a opět potěší konzumenty třeba i z řad odborných porot,“ dodává Zdeněk Bukovjan.


Acidofilní mléko cereálie obsahuje zdraví prospěšné probiotické kultury a především výborně chutná. Mléko obsahuje 3 % tuku a je k dostání ve 450g balení Diamond Pure-Pak® společnosti Elopak. Obal má nově rozšířený praktický uzavíratelný uzávěr, díky němuž lze mléko konzumovat během celého dne, aniž by ztratilo na své chuti nebo čerstvosti.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz